Pluspas: gratis loophulpmiddelen van Zorgwaard en korting bij Pluspaspartners

Op vertoon van de Pluspas krijgt u kortingen bij diverse organisaties in de Hoeksche Waard. Wat dacht u van 10% korting op het levensbestendig maken van uw woning of 10% korting bij de bakker? We hebben maar liefst 75 Pluspaspartners die u interessante kortingen en/of voordeelacties bieden. Daarnaast biedt Zorgwaard u een ruim aanbod aan hulp- en gemaksmiddelen.

Pluspas

Kunt u de Pluspas laten zien op één van onze uitleenpunten? Dan is het huren van loophulpmiddelen voor een periode van maximaal drie maanden gratis! U kunt de hulpmiddelen direct meenemen. Ook voor uitleen via uw verzekering kunt u bij ons terecht. Verder krijgt u 5% korting op de aanschaf van rollators en rolstoelen van het merk Rehasense.

De voordelen van de Pluspas van Zorgwaard op een rijtje:

  • Op vertoon van de Pluspas profiteert u van kortingen en voordeelacties van onze Pluspaspartners
  • Maakt u 3 maanden gratis gebruik van loophulpmiddelen
  • Krijgt u 5% korting op de aanschaf van de rollators en rolstoelen van het merk Rehasense.
  • Profiteert het hele gezin van de Pluspas: zowel uzelf, uw partner als uw thuiswonende kinderen mogen de Pluspas gebruiken
  • Ontvangt u minimaal 2 keer per jaar PlusMagazine

Er zijn Pluspas aanbiedingen in diverse categorieën:
Lifestyle, Verzekeringen, Verzorging, Huis & Tuin,
Vrije tijd & Sport en Eten & Drinken. Bekijk hier welke dat zijn!

Voor slechts 20,15 per jaar!
De Pluspas kost slechts € 20,15 per jaar (€ 19,15 bij automatische incasso). Wij indexeren dit bedrag ieder jaar. Vraagt u de Pluspas in de loop van het kalenderjaar aan? Dan betaalt u alleen voor de maanden waarin u profiteert van de Zorgwaard Pluspas. Bijvoorbeeld: wanneer u zich in oktober aanmeldt, betaalt u alleen abonnementsgeld voor november en december.

Pluspas aanvragen of heeft u nog vragen?
Neem contact op met Hedwig Meeldijk via 078-676 34 00 of pluspas@zorg-waard.nl

U kunt ook meteen een Pluspas aanvragen via het invulformulier. Uw gegevens gebruiken wij alleen voor het verstrekken van de Zorgwaard Pluspas.

Hedwig Meeldijk

Pluspas bestellen

Na ontvangst van uw aanmelding krijgt u van ons een bevestigings- en welkomstbrief met uw Zorgwaard Pluspas. Uw abonnement geldt tot wederopzegging. Opzeggen kan tot uiterlijk één maand voor ingang van het nieuwe kalenderjaar. Wilt u alle spelregels van Pluspas even bekijken? Klik hier.