Dagbesteding

Even bijpraten, samen een kop koffie drinken of de krant doornemen. Veel mensen vinden het fijn om samen met anderen de dag door te brengen. Dat kan door dagbesteding bij Zorgwaard. Daarnaast worden er ook uitjes en andere activiteiten georganiseerd.

Dagbesteding van Zorgwaard biedt verzorging, behandeling en begeleiding aan cliënten die daarvoor een indicatie hebben. De cliënten komen één tot vijf keer per week naar één van onze locaties waar dagbesteding is: in Strijen, ’s-Gravendeel, Puttershoek en Oud-Beijerland. Wij bieden dagbesteding op doordeweekse dagen en ook op zaterdagen. En komt u een hele dag? Dan kunt u bij ons gebruik maken van een warme maaltijd.

Voor wie?

Dagbesteding is voor cliënten die een geestelijke en soms ook lichamelijke achteruitgang vertonen. Wanneer een cliënt ook therapeutische behandeling in zijn of haar indicatie heeft, kan naast de dagbesteding ook gebruik worden gemaakt van (para)medische zorg, zoals fysiotherapie, ergotherapie, logopedie of psychologie. Wij bieden dagbesteding aan op onze locaties in Strijen, ’s-Gravendeel, Puttershoek en Oud-Beijerland. Als intensievere begeleiding en zorg nodig is of behandeling/revalidatie, dan behoort dagbesteding tot de mogelijkheden in Puttershoek en Oud-Beijerland. Wij regelen het vervoer van en naar de locaties.

Indicatie

U kunt een indicatie aanvragen via het gemeentelijke WMO-loket. Voor de Hoeksche Waard kunt u hiervoor bellen met 088 647 19 20. Heeft u hier vragen over of heeft hulp nodig bij het aanvragen? Neem dan contact op met onze zorg- en dienstbemiddelaars: 078 676 34 00.

Meer informatie?

Wilt u weten of u voor de dagbesteding in aanmerking komt? Neemt u dan contact op met onze zorg- en dienstbemiddelaars: Marian Hoekman, Liesbeth Stans en Marga van Herwijnen. Zij zijn telefonisch bereikbaar via 078 676 34 00 of e-mail zorgbemiddeling@zorg-waard.nl.