Geestelijke verzorging

Geestelijke verzorging

Op al onze locaties bieden we geestelijke verzorging aan. Heeft u behoefte aan een goed gesprek? Wilt u met iemand praten die goed kan luisteren en met u mee kan denken? Denkt u na over de zin van het leven en de dood? Wilt u een weeksluiting of kerkdienst meemaken? Of vindt u het fijn om zomaar eens kennis te maken?

U kunt bij de Geestelijke verzorging terecht. De medewerkers van de geestelijke verzorging zijn gespecialiseerd in levensvragen. Zij zijn gezonden door de kerk maar staan nadrukkelijk open voor alle mensen en alle manieren waarop zij hun leven beleven.

We bieden:

Een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek. Het gesprek kan over van alles gaan, bijvoorbeeld over gemis, verlangen, spijt, angst voor de toekomst, verdriet en vertrouwen. Als u dat wilt, kunnen we samen zoeken naar een bijbeltekst, een gedicht, een lied of een gebed dat u kracht geeft.

Weeksluitingen
Aangepaste vieringen voor mensen met geheugenproblemen.

Voor wie?

Wij zijn er met name voor alle mensen die op één van de locaties van Zorgwaard verblijven en voor de medewerkers, maar ook mantelzorgers en vrijwilligers kunnen een beroep op ons doen.

Hoe kunt u ons bereiken?

’t Huys te Hoecke, Immanuël, Hoge Weide en Korenschoof: ds. Jantien van der Kooij, 078-6763400, email: j.vanderkooij@zorg-waard.nl

’t Huys te Hoecke: Piet Reedijk, 078-6763400, email: pietreedijk@hotmail.com

Rembrandt, Gravin Sophie, Dorpzigt, Bliekenhof, Hofwijk, ‘t Huys te Hoecke somatiek en de groepswoningen beneden: ds. Willem van der Vegt, 0186-750309,  email: dominee@zorg-waard.nl

Waar en wanneer vinden de weeksluitingen plaats?

Op alle grote locaties worden wekelijks, met hulp van plaatselijke kerken, weeksluitingen en aangepaste vieringen georganiseerd. Op de kleinere locaties is de frequentie minder regelmatig. De medewerkers kunnen u vertellen wanneer er vieringen zijn. U kunt ook altijd contact met één van ons opnemen.