Arrangementen

Woont u in of nabij één van onze woonzorgcomplexen? Dan kunt u gebruik maken van de faciliteiten en services die wij op deze locatie aanbieden. Bent u woonachtig in het woongebouw, dan hebben wij zelfs een ‘All inclusive arrangement’ waarvan u gebruik kunt maken. Uw dagelijkse maaltijden worden dan volledig voor u verzorgd en u profiteerd van diverse kortingen in het restaurant. Ook ontvangt u wekenlijks een huurlinnenpakket en is er een alarmeringssysteem, zodat ons personeel snel bij u aanwezig is in geval van nood. En heeft u zin in een leuke activiteit? Dan kunt u altijd meedoen aan de vele leuke activeiten die Zorgwaard organiseert.

Uiteraard is het ook mogelijk om onderdelen van dit arrangement los af te nemen. Alle mogelijkheden en tarieven staan vermeld in de folder ‘Tarieven’.  

Diensten voor clienten op alle locaties 

Indien gewenst kunnen wij, naast de gebruikelijke zorg- en dienstverlening, extra diensten aanbieden.

Diensten en tarieven voor cliënten die bij Zorgwaard verblijven

Begeleiding bij activiteiten: Zorgwaard organiseert allerlei activiteiten binnen én buiten de deur waaraan u kunt deelnemen. Maar wij kunnen ons voorstellen dat er ook af en toe behoefte is aan iets extra’s of iets anders. Dan kan dit uiteraard. Begeleiding hierbij (dus niet de activiteiten die al georganiseerd worden door Zorgwaard) kost €23,50 per uur.

Rolstoelbussen: €0,64 per kilometer, exclusief tolkosten, parkeerkosten of kosten voor veerpont.

Ruimteverhuur: huur voor (familie)bijeenkomsten.

  • Rembrandt: zaal Marten of Oopjen €14,50/uur, Marten en Oopjen € 25,00/ uur, dagbesteding €14,50/uur, vergaderruimte €9,30/uur. 
  • Hoge Weide, recreatiezaal: €25,00/uur. 
  • ‘t Huys te Hoecke, één deel van activiteitenruimte: €14,50/uur; gehele ruimte € 25,00/uur.

Tarieven voor catering en bediening op basis van offerte.

Schoonmaak: huishoudelijke zorg €25,60/uur. Wassen gordijnen en vitrage €1,50 – € 3,60/m2.

Klusjes door technische dienst: uurtarief is €48,80 (incl. BTW).

Wassen kleding: de wasverzorging is uitbesteed aan Synergy Health. De kosten van de persoonsgebonden was en het merken van de kleding worden rechtstreeks door Synergy in rekening gebracht bij de cliënt.  De waskosten van ter beschikking gesteld huurlinnen (zoals lakens en handdoeken) zijn voor rekening van Zorgwaard.

Bij hogere kosten die het gevolg zijn van een ziekte of aandoening, kan een verzoek ingediend worden voor teruggave.

In de groepswoningen in Hoge Weide, Gravin Sophie, ‘t Huys te Hoecke, Korenschoof, Rembrandt, Bliekenhof, Dorpzigt, Poorthuis en Immanuël wordt de kleding, indien gewenst in de woning gewassen. Tarief: €71,10 per maand.

Tarieven voor cliënten die niet bij Zorgwaard verblijven

Huishoudelijke hulp en organiseren huishouden: €33,71 per uur (met Pluspas €33,00 per uur).

Persoonlijke verzorging: €59,11 per uur (met Zorgwaard Pluspas €57,90 per uur).

Heeft u geen indicatie voor het zorg gerelateerde product dan wordt er BTW in rekening gebracht.

De kosten voor de Zorgwaard Pluspas 2022 zijn €19,50 per jaar bij automatische incasso. Zonder incasso is dit €20,50. Meer informatie over de Zorgwaard Pluspas vind u onder de knop Pluspas op homepage.

Tarieven zijn volgens prijspeil 2022.