Pluspas

Op vertoon van de Pluspas krijgt u kortingen bij diverse organisaties in de Hoeksche Waard. Wat dacht u van 10% korting op het levensbestendig maken van uw woning of 10% korting bij de bakker? We hebben maar liefst 75 Pluspaspartners die u interessante kortingen en/of voordeelacties bieden. Daarnaast biedt Zorgwaard u een ruim aanbod aan hulp- en gemaksmiddelen.

Kunt u de Pluspas laten zien op één van onze uitleenpunten? Dan is het huren van loophulpmiddelen voor een periode van maximaal drie maanden gratis! U kunt de hulpmiddelen direct meenemen. Ook voor uitleen via uw verzekering kunt u bij ons terecht. Verder krijgt u 5% korting op de aanschaf van rollators en rolstoelen van het merk Rehasense.

De voordelen van de Pluspas van Zorgwaard op een rijtje:

  • Op vertoon van de Pluspas profiteert u van kortingen en voordeelacties van onze Pluspaspartners
  • Maakt u 3 maanden gratis gebruik van loophulpmiddelen
  • Krijgt u 5% korting op de aanschaf van de rollators en rolstoelen van het merk Rehasense.
  • Profiteert het hele gezin van de Pluspas: zowel uzelf, uw partner als uw thuiswonende kinderen mogen de Pluspas gebruiken
  • Ontvangt u minimaal 2 keer per jaar PlusMagazine

Klik hier om het magazine te downloaden

Er zijn Pluspas aanbiedingen in diverse categorieën:
Lifestyle, Verzekeringen, Verzorging, Huis & Tuin,
Vrije tijd & Sport en Eten & Drinken. Bekijk hier welke dat zijn!

Pluspas aanbiedingen

Voor slechts 20,15 per jaar!
De Pluspas kost slechts € 20,15 per jaar (€ 19,15 bij automatische incasso). Wij indexeren dit bedrag ieder jaar. Vraagt u de Pluspas in de loop van het kalenderjaar aan? Dan betaalt u alleen voor de maanden waarin u profiteert van de Zorgwaard Pluspas. Bijvoorbeeld: wanneer u zich in oktober aanmeldt, betaalt u alleen abonnementsgeld voor november en december.

Pluspas aanvragen of heeft u nog vragen?
Neem contact op met Hedwig Meeldijk via
078-676 34 00 of pluspas@zorg-waard.nl
U kunt ook meteen een Pluspas aanvragen via het invulformulier. Uw gegevens gebruiken wij alleen voor het verstrekken van de Zorgwaard Pluspas.

Pluspas bestellen

Na ontvangst van uw aanmelding krijgt u van ons een bevestigings- en welkomstbrief met uw Zorgwaard Pluspas. Uw abonnement geldt tot wederopzegging. Opzeggen kan tot uiterlijk één maand voor ingang van het nieuwe kalenderjaar. Wilt u alle spelregels van Pluspas even bekijken? Klik hier.