Vacatures voor vrijwilligers

Vacatures voor vrijwilligers

Het helpen bij activiteiten, het halen en brengen van cliënten, het maken van een gezellig praatje of het geven van dat beetje extra aandacht. Onze vrijwilligers zijn onmisbaar. Dankzij hun inzet is er meer persoonlijke aandacht voor onze cliënten en loopt alles op rolletjes.

Hoewel Zorgwaard een beroep mag doen op de hulp en ondersteuning van ruim 1.100 vrijwilligers, blijven nieuwe vrijwilligers van harte welkom. Heb jij een talent of hobby die je bij ons wilt inzetten? Of zoek je een waardevolle tijdsbesteding zoals een wandeling of een gezellig praatje met cliënten? Dan kun je bij Zorgwaard zeker terecht! Er zijn talloze mogelijkheden en activiteiten waar je aan kunt bijdragen.

Alle hulp is welkom en waardevol. Wat voor jou misschien een kleine moeite is, is voor ons en voor onze cliënten een groot plezier. We vinden het belangrijk dat je zelf ook plezier hebt als vrijwilliger bij Zorgwaard. Daarom horen we graag wat voor vrijwilligerswerk je zoekt, zodat we samen de ideale vrijwilligersactiviteit voor je vinden!

Wil je meer informatie over de vrijwilligersmogelijkheden bij Zorgwaard? Neem dan contact op met onze coördinatoren welzijn/vrijwilligers.

Wat zeggen vrijwilligers over ons? Bekijk deze korte video.

Vrijwilligers doen ertoe.