Vacatures voor vrijwilligers

Vacatures voor vrijwilligers

Het helpen bij activiteiten, het halen en brengen van cliënten, het maken van een gezellig praatje of het geven van dat beetje extra aandacht. Meer dan 800 vrijwilligers zetten zich belangeloos in bij Zorgwaard. Zij zijn wat ons betreft onmisbaar en goud waard. Dankzij hun inzet is er meer persoonlijke aandacht voor onze cliënten en loopt alles op rolletjes.

Wil jij ook je talent of hobby bij ons inzetten? Of zoek je een waardevolle tijdsbesteding zoals een wandeling of een gezellig praatje met cliënten? Dan kun je bij Zorgwaard zeker terecht! Er zijn talloze mogelijkheden en activiteiten waar je aan kunt bijdragen.

Alle hulp is welkom en waardevol. Wat voor jou misschien een kleine moeite is, is voor ons en voor onze cliënten een groot plezier. We vinden het belangrijk dat je zelf ook plezier hebt als vrijwilliger bij Zorgwaard. Daarom horen we graag wat voor vrijwilligerswerk je zoekt, zodat we samen de ideale activiteit voor je vinden!

Gebruik onze geavanceerde zoek- en filterfunctie om jouw ideale functie of locatie bij Zorgwaard te vinden.

Zoek nu!

Wil je meer informatie over de vrijwilligersmogelijkheden bij Zorgwaard? Neem dan contact op met onze coördinatoren welzijn/vrijwilligers via welzijn-vrijwilligers@zorg-waard.nl.

Wat zeggen vrijwilligers over ons? Bekijk deze korte video.

Vrijwilligers doen ertoe.