Vacatures voor vrijwilligers

Vacatures voor vrijwilligers

Vrijwilligers zijn voor ons van onschatbare waarde. Zij geven cliënten net dat beetje extra aandacht. Of zij ondersteunen de facilitaire dienst of administratie en zijn op die manier onmisbaar. Dankzij de inzet van vrijwilligers is er meer persoonlijke aandacht en loopt alles op rolletjes.

Hoewel Zorgwaard een beroep mag doen op de hulp en ondersteuning van ruim 1.100 vrijwilligers, blijven nieuwe vrijwilligers welkom. Voor iedereen die iets voor een ander wil doen of betekenen, talenten of hobby’s wil inzetten of op zoek is naar een tijdsbesteding die voldoening geeft, is er altijd wel iets passends te vinden. Denk aan wekelijks samen met een cliënt wandelen of regelmatig langskomen voor een praatje of een spelletje te doen met een cliënt.

Wilt u wekelijks of dagelijks helpen? Een nieuwe activiteit op touw zetten? Of juist iets doen dat niet zo veel tijd vraagt? Alle hulp is welkom en waardevol. Wat voor u misschien een kleine moeite is, is voor ons en voor onze cliënten, een groot plezier. Laat ons vooral weten wat u zoekt en wat uw talenten zijn, samen vinden we de ideale vrijwilligersactiviteit voor u!

Wilt u hierover van gedachten wisselen? Onze coördinatoren welzijn/vrijwilligers horen graag van u. Eventueel kunnen zij u uitnodigen voor een kennismakingsgesprek om uw mogelijkheden en ideeën te bespreken. Laat ons weten wat u zoekt en wij helpen u graag verder!

Wat zeggen vrijwilligers over ons? Bekijk deze korte video.

Vrijwilligers doen ertoe.