Ga terug

Mevrouw Koppenol 102 jaar

26 mei 2020

Vanuit een hoogwerker feliciteerde familie en burgemeester Bram van Hemmen op maandag 25 mei de 102-jarige mevrouw Koppenol-Koolmees. Sinds 2016 woont mevrouw op onze locatie Bliekenhof in Klaaswaal.

Door de coronamaatregelen was bezoek niet mogelijk, maar doordat Tuk Kraanverhuur belangeloos een hoogwerker beschikbaar stelde kon mevrouw Koppenol vanaf het balkon van haar woning alle felicitaties in ontvangst nemen. Natuurlijk van haar twee dochters en ook van de burgervader. De burgemeester overhandigde een mooie bos bloemen en 102 bonbons. Hij zei daarbij dat als mevrouw er zuinig mee deed en er om de paar dagen eentje nam, hij volgend jaar de voorraad weer kwam aanvullen. Onze muziekagoge Melatti Kerstjens was ook van de partij. Zij zong mevrouw toe vanuit de hoogwerker.

Mevrouw Koppenol was jarenlang telefoniste in het taxibedrijf dat zij samen met haar man runde in Capelle aan den IJssel. Toen haar man ziek werd verhuisde het echtpaar naar Hellevoetsluis, totdat mevrouw een paar jaar geleden haar intrek in de Bliekenhof nam.