Ga terug

Cavent Tuin

Aanbieding:

15% korting op tuinonderhoudswerk voor houders van de Zorgwaard Pluspas.


Over Cavent Tuin

Uw tuin in bijzondere handen.

Uw tuin verdient wel eens een grondige opknapbeurt of wordt het iedere week grasmaaien u net wat te veel? Cavent Tuin kan dan voor u de oplossing zijn. Zij verzorgen het onderhoud van uw tuin voor een schappelijke prijs en met gebruik van de Zorgwaard Pluspas krijgt u bovendien ook nog eens 15% korting. Bovendien draagt u met de inzet van Cavent Tuin bij aan een goed doel.

 

Schoffelen, gras maaien, het scheren van hagen, bomen en heesters of gewoon een flinke opruimbeurt, eigenlijk alle werkzaamheden die je maar in een tuin kan bedenken worden door Cavent Tuin gedaan. Toch is het een bijzonder bedrijf. Bij Cavent Tuin leren mensen met een beperking hoe het is om in een echt bedrijf te werken. “Je moet het zien als de laatste stap voordat ze bij een echte baas gaan werken” zegt Rachel Vink. Zij is de bedrijfsleider bij Cavent Tuin en gaat altijd mee als haar jongens op klus gaan. “Ze willen zo ontzettend graag dus het is mooi dat we ze op deze manier ook een kans op werk kunnen bieden. Hier doen ze echte praktijkervaring op”.

 

Rachel zelf is de deskundige op het gebied van groenonderhoud. Wanneer ze naar een klant gaan neemt Rachel meestal een stuk of vier medewerkers mee. “Onze klanten willen dat het werk netjes en goed gedaan wordt dus ik doe altijd voor hoe het moet. En ze willen maar wat graag leren. Ze werken misschien wel wat minder snel maar omdat we met een ploegje komen zijn we net zo gauw klaar als een professionele hovenier”.

 

Cavent Tuin is gestart in oktober 2015 en sindsdien gaat het best wel hard. Diverse gemeenten in de Hoeksche Waard laten al groenonderhoud doen door Cavent Tuin en bijvoorbeeld ook de tuin van Radio Hoeksche Waard wordt door hen verzorgd. Bovendien doen ze ook tuinonderhoud bij instellingen in de Hoeksche Waard. “We krijgen nu ook best veel aanvragen van particulieren” zegt Rachel. “Ik zou er best nog wel wat mensen bij kunnen gebruiken”.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Rachel Vink bij Cavent Tuin. Zij komt altijd eerst langs om het werk op te nemen en een prijsopgave te doen. Zij is te bereiken op 06-41655320. Cavent Tuin werkt vanuit de Johannahoeve in Mookhoek maar levert tuinonderhoud door de hele Hoeksche Waard en omstreken.

Cavent Tuin
Mookhoek 117
3293 AD Mookhoek
06-41655320
www.cavent.nl/tuinonderhoud

Cavent Tuin