Ga terug

Bijl Financieel Advies

Aanbieding:

Gegarandeerde premiebesparing (uitgezonderd sommige premies o.b.v. personeelscondities) bij het oversluiten van het bestaande verzekeringspakket. Bij afname verzekeringspakket; het verzorgen van particuliere belastingaangifte voor € 25,- en een gratis pensioencheck gesprek.


Over Bijl Financieel Advies

Welkom bij Bijl Financieel Advies.

Henri Bijl, eigenaar en gezicht van Bijl Financieel Advies, staat zowel de particulier, het bedrijfsleven als verenigingen en stichtingen sinds het jaar 2000 bij met persoonlijk advies.

Henri Bijl is en blijft uw persoonlijke adviseur op het gebied van Verzekeringen, Hypotheken, Bankzaken, Financieringen en Pensioenen. Het wordt als prettig en waardevol ervaren dat u nog met een adviseur om de tafel kan zonder u ongemakkelijk te voelen. “Gewoon” iemand die er voor u is als het nodig is en graag voor u klaar staat. Zeker in de huidige tijd waar alles digitaal en op afstand schijnt te moeten. Natuurlijk biedt ook Bijl Financieel Advies u een digitale polismap en zelfs een App om uw gegevens altijd bij u te hebben en dingen te kunnen regelen. Maar die persoonlijke aanpak blijft toch een belangrijk en sterk punt.

Of het nu gaat om uw verzekeringen door te nemen, te vergelijken, te regelen of te helpen bij schade. U kunt rekenen op een onafhankelijk en deskundig advies.

Vergelijken van verzekeringen kan via vele “onafhankelijke” rekenmodules. MAAR, zijn die wel zo onafhankelijk en krijgt u dan de beste voorwaarden? Bijl Financieel Advies is een echt onafhankelijk advieskantoor. Geen enkele bank of verzekeraar heeft een belang in Bijl Financieel Advies, waardoor er echt een onafhankelijk vergelijk tussen de diverse aanbieders gemaakt wordt.

Graag nodig ik u uit om een vrijblijvend gesprek met mij aan te gaan en samen met u te bekijken wat ik voor u kan betekenen.

Graag tot ziens.

Henri Bijl

Bijl Financieel Advies

Lijster 9

3299 BT  MAASDAM

Tel. 078-6765927

Mob. 06-51266059

www.bijlfinancieeladvies.nl

Bezoek de website van Bijl Financieel Advies

Bijl Financieel Advies