Wat collega's zeggen

Wat collega's zeggen

Renate, Helpende

"Terwijl je met de zorg of afwas bezig bent bij een bewoner, kun je soms mooie gesprekken hebben. Over wat hen inspireert, wat hen bezighoudt en over hun leven van vroeger. Ik vind het mooi dat ik even met hen mee mag leven, ook al zijn de gesprekken soms kort. Terwijl je gewoon lekker praktisch bezig bent, kun je er tegelijkertijd toch voor iemand zijn."

Esmay, leerling verzorgende IG

"Ik werk met erg veel plezier bij Zorgwaard. Ik heb in het verleden al eens bij Zorgwaard stage gelopen op een PG-afdeling. Ik vond het contact met de mensen vooral erg leuk, waardoor ik ook had besloten om hier vakantiewerk te doen. Toen ik een organisatie moest kiezen voor mijn BBL-traject als Verzorgende IG, dacht ik dan ook meteen aan Zorgwaard. Nu doe ik hier het laatste half jaar van mijn opleiding op een gezellige afdeling met leuke bewoners en collega's."

Brenda en Priscilla, wijkverpleegkundigen

"Zorgwaard biedt mogelijkheden om te werken bij verschillende locaties binnen de Hoeksche Waard. Werken bij Zorgwaard is leuk vanwege de veelzijdigheid van cliënten en de kansen om door te groeien. Binnen de thuiszorg is de zelfredzaamheid van de cliënt, de wens en de regie erg belangrijk, als zorgverlener heb je hierin een grote rol. Zorgwaard zorgt voor uitdaging in het werk en geeft je veel vrijheid in het uitvoeren van je functie.

Denise, verpleegkundige

"Eén van mijn dromen was werken in een ziekenhuis. In 2017 kreeg ik die kans en heb ik een jaar ziekenhuiservaring opgedaan. Ik kon mijn draai moeilijk vinden, ik miste het contact en de band met mijn cliënt. Tijdens mijn verlof heb ik afgelopen december besloten te solliciteren bij Zorgwaard. Op 2 januari 2019 ben ik begonnen in 't Huys te Hoecke in Puttershoek op de afdeling somatiek. Het voelde als thuis komen! Het warme welkom van mijn collega's en de cliënten vanaf dag één, maakt dat het net is alsof ik hier al jaren werk. Sindsdien weet ik dat dit de plek is waar mijn zorghart thuishoort."