Wat collega's zeggen

Wat collega's zeggen

Renate, Helpende

"Terwijl je met de zorg of afwas bezig bent bij een bewoner, kun je soms mooie gesprekken hebben. Over wat hen inspireert, wat hen bezighoudt en over hun leven van vroeger. Ik vind het mooi dat ik even met hen mee mag leven, ook al zijn de gesprekken soms kort. Terwijl je gewoon lekker praktisch bezig bent, kun je er tegelijkertijd toch voor iemand zijn."

Esmay, leerling verzorgende IG

"Ik werk met erg veel plezier bij Zorgwaard. Ik heb in het verleden al eens bij Zorgwaard stage gelopen op een PG-afdeling. Ik vond het contact met de mensen vooral erg leuk, waardoor ik ook had besloten om hier vakantiewerk te doen. Toen ik een organisatie moest kiezen voor mijn BBL-traject als Verzorgende IG, dacht ik dan ook meteen aan Zorgwaard. Nu doe ik hier het laatste half jaar van mijn opleiding op een gezellige afdeling met leuke bewoners en collega's."

Brenda en Priscilla, wijkverpleegkundigen

"Zorgwaard biedt mogelijkheden om te werken bij verschillende locaties binnen de Hoeksche Waard. Werken bij Zorgwaard is leuk vanwege de veelzijdigheid van cliënten en de kansen om door te groeien. Binnen de thuiszorg is de zelfredzaamheid van de cliënt, de wens en de regie erg belangrijk, als zorgverlener heb je hierin een grote rol. Zorgwaard zorgt voor uitdaging in het werk en geeft je veel vrijheid in het uitvoeren van je functie.

Laura, Kwaliteitsverpleegkundige

"Ik wist al vrij jong dat ik ‘in de zorg’ wilde werken Na het behalen van het diploma verpleegkunde ben ik in een verpleeghuis gaan werken. Daar miste ik uitdaging en het écht bezig zijn met mijn vak. Ook waren er geen mogelijkheden om me verder te ontwikkelen. In juli 2018 ben ik gaan werken bij Zorgwaard, op de afdeling geriatrische revalidatiezorg van locatie Rembrandt. Het voelde meteen alsof ik hier al jaren werkte en ik kreeg de kans om de opleiding tot Geriatrisch Revalidatie Verpleegkundige te gaan volgen. Een kans die ik met twee handen heb aangepakt om met nog meer enthousiasme en kennis mijn werk uit te voeren. Dit is de plek waar mijn zorghart ligt."