Ga terug

De Belastingconsulent in ‘s-Gravendeel

Aanbieding:

15% korting op de belastingaangifte.

Bovenhavendijk 10
3295 XD ‘s-Gravendeel
06-31314546
www.debelastingconsulent.nl
Info@debelastingconsulent


Over deBelastingconsulent

deBelastingconsulent is een adviseur voor particulieren en ondernemers, inzake de inkomstenbelasting, de vennootschapsbelasting en de omzetbelasting. Maar ook voor de erf- en schenkbelasting.

De inkomstenbelasting is voor de meesten wel een bekende belastingsoort, vaak moet daar ieder jaar een aangifte voor worden ingevuld. Maar niet iedereen krijgt daarvoor een brief van de Belastingdienst.

Heeft u een hypotheek of een flinke bankrekening, dan ontvangt u meestal wel een verzoek tot het invullen van de aangifte. Heeft u die ontvangen, dan bent u verplicht om de aangifte in te vullen. Dit gaat digitaal via de website van de Belastingdienst. Helaas gaat dat niet altijd helemaal goed. Het vooraf ingevulde deel is dan correct, maar waar de belastingdienst geen rekening mee houdt, zijn de uitgaven voor bijvoorbeeld ziektekosten, giften, reiskosten, vrijwillige bijdrage voor de pensioenverzekering en meer. Deze kosten weet de Belastingdienst ook niet totdat u ze aangeeft.
Wat de Belastingdienst wel weet, zijn uw inkomsten uit werkzaamheden en/of uitkeringen, uw banksaldo en uw lening gegevens. Zo ook de waarde van uw koopwoning.

Maar zoals gezegd: dat gaat niet altijd goed. Daarom is controle zeker belangrijk. En dan blijkt dat er door de Belastingdienst foute bedragen zijn ingevuld, wanneer u dit niet goed controleert, dan bent u helaas verantwoordelijk voor de schade die daardoor ontstaat. Schade voor de overheid, doordat er te weinig is aangegeven; schade voor u, omdat u te veel belasting heeft betaald. deBelastingconsulent is sinds 1992 de adviseur voor iedereen die vragen heeft over de aangiften en aanslagen van de Belastingdienst.

Sinds 2020 is deBelastingconsulent gevestigd in de Hoeksche Waard (‘s-Gravendeel). Voor uw aangifte wordt een afspraak gemaakt bij u thuis, u heeft dan alle gegevens die deBelastingconsulent nodig heeft om de aangifte in te vullen. deBelastingconsulent gebruikt zijn eigen software op zijn eigen computer en heeft daarom ook geen DigiD code of andere inloggegevens van u nodig. U ontvangt een overzicht van de aangifte digitaal of op papier, waardoor u zelf een overzicht heeft van de aangifte en zelf kan controleren of de aanslag overeenkomt met de aangifte.

Speciaal voor houders van de Pluspas van Zorgwaard heeft u recht op 15% korting op de basisprijs van uw aangifte.

De basisprijs van een aangifte inkomstenbelasting is € 75,- (inclusief BTW) u betaalt dan € 63,75.

 

De Belastingconsulent in ‘s-Gravendeel