Pluspas

Met de Zorgwaard Pluspas krijgt u exclusieve kortingen, voordeelacties en aanbiedingen van winkeliers, restaurants en vele andere bedrijven/organisaties in de Hoekse Waard. Zorgwaard zelf biedt ook tal van diensten tegen gunstige voorwaarden voor Pluspashouders. Zo kunt u altijd direct deskundig advies krijgen over alle diensten op het gebied van zorg, welzijn en wonen, die Zorgwaard te bieden heeft. Zowel diensten en zorg die u via de ZVW (Zorgverzekeringswet) en WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) kunt ontvangen, als services die aanvullend daarop zijn. 

Uw Pluspas biedt u kortingen, acties en diensten op verschillende gebieden. We kunnen u die aanbieden door samenwerking met verschillende partners. Op deze website lichten we deze toe. Het aanbod ontwikkelt zich steeds verder, dus blijf kijken op deze site! Onder de knop 'aanbiedingen' hieronder, vindt u wat Zorgwaard u biedt als pashouder en de aanbiedingen van deelnemende partijen.

Ook voor de Zorgwaard-cliënten is er een Pluspas/servicekaart. Deze ziet er anders uit dan de Zorgwaard Pluspas en biedt ook meerdere gebruiksmogelijkheden binnen de organisatie (zie hiervoor de achterkant van de kaart). Deze kaart is van hard plastic en zonder jaartal!

Bekijk hier de Zorgwaard Pluspas aanbiedingen van verschillende partners!

klik hier voor de aanbiedingen

De Zorgwaard Pluspas kost € 19,50 (€ 18,50 bij automatische incasso) incl. BTW per jaar. Aanmelden kunt u met het formulier onderaan deze pagina.

Uw gegevens worden alleen gebruikt t.b.v. de Zorgwaard Pluspas.

Pluspas bestellen