5067 Alle uren zijn bespreekbaar https://www.zorg-waard.nl/blog/vacatures/helpende-verzorgende-of-verpleegkundige-voor-onze-zorgflex/

Op zoek naar afwisselend werk binnen de zorg als helpende(+), verzorgende of verpleegkundige? Kennismaken met verschillende doelgroepen? Wil je een diversiteit aan ervaring opdoen? Wil je naast je vaste uren een aantal uur flexibel werken? Heb je flexibiliteit nodig omdat dat goed bij jou past (bijvoorbeeld vanwege jouw thuissituatie)? Voor onze 9 intramurale locaties in de Hoeksche Waard zijn wij op zoek naar:

Helpende (+), Verzorgende of Verpleegkundige voor onze Zorgflex (uren bespreekbaar, oproep of vaste uren)

Op momenten dat het eigen team het niet voor elkaar krijgt om het rooster rond te krijgen, sta jij voor ze klaar. Er is helaas onverwachts een collega ziek uitgevallen en deze dienst is niet op te vullen door het team, maar… gelukkig sta jij paraat om bij te springen! Kortom jij bent onze redder in nood!

In deze diverse functie maak jij onderdeel uit van ons Zorgflex team en kun je worden ingezet op één van de negen locaties van Zorgwaard. Uiteraard afhankelijk van jouw opleiding en ervaring zal je aan de slag gaan als helpende, verzorgende of verpleegkundige op een PG of een Somatiek afdeling. Je helpt cliënten bij hun algemene en bijzondere dagelijkse levensverrichtingen (ADL en BDL), zoals aankleden en wassen, verzorgende handelingen. Je draagt bij aan een aangename woonomgeving. Je hebt oog voor de bewoner maar ook voor zijn/haar mantelzorger(s). Je bewaakt de kwaliteit van de zorg.

Verpleging en verzorging Hoeksche Waard Op meerdere Zorgwaard-locaties Contractbasis
5063 0 uren https://www.zorg-waard.nl/blog/vacatures/medewerker-dagbesteding-oproepkracht/

Ben jij een verzorgende in hart en nieren? Ben jij creatief en vind je het leuk om activiteiten te organiseren voor onze psychogeriatrische cliënten? Kom dan werken bij Zorgwaard.

Voor de Dagbesteding zijn  wij zijn op zoek naar een vakkundige

Medewerker Dagbesteding (oproepkracht)

In deze rol als verzorgende zorg jij er samen met jouw collega’s voor het organiseren, uitvoeren en mogelijk maken van een dagelijks aanbod van educatieve, culturele of recreatieve activiteiten voor ouderen en begeleid en coach je vrijwilligers en mantelzorgers bij het uitvoeren en begeleiden van activiteiten op de dagbesteding. Dit doe je op een persoonlijke en liefdevolle wijze. Je ondersteunt cliënten bij de dagelijkse dingen die zij niet meer kunnen, maar laat hen ook vooral zelf doen wat zij nog wél kunnen. Je motiveert en activeert de zelfredzaamheid in de thuissituatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de zorgplannen an activiteiten die aansluiten bij de doelen en wensen van clienten. Je bent iemand die proactief zaken signaleert, oppakt en actie onderneemt. Zo heb je niet alleen oog voor de cliënt, maar ook voor zijn/haar mantelzorger(s). Jij herkent je in de kernwaarden van Zorgwaard: Samen, Zinvol en Betrokken.

Verpleging en verzorging Hoeksche Waard Op meerdere Zorgwaard-locaties Oproepbasis
5051 EVVer 24-32 uur https://www.zorg-waard.nl/blog/vacatures/evver-locatie-elimhof-te-s-gravendeel/

Ben jij een verbinder in hart en nieren?

Zet je kwaliteiten in bij Zorgwaard! 

Er ligt voor ons een belangrijke taak om toekomstbestendige zorg te creëren. Daarom zetten wij ons in op verschillende digitale ontwikkelingen zoals beeldzorg. Jouw ervaring in digitale innovatie komt bij ons dan ook goed van pas. 

Als Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV-er) ben je verantwoordelijk voor het instant houden en verder ontwikkelen van kwaliteit van zorg voor cliënten met individuele begeleiding, dagbesteding en beeldzorg. Je bent in staat om signaleringen met betrekking tot begeleiding en beeldzorg op te pakken. De administratieve taken en bijbehorende kwaliteitseisen die hierbij horen til jij naar een hoger plan. Je zoekt en onderhoudt actief contacten met de gemeente en verwijzers. 

Ben je de verzorgende in hart en nieren die toe is aan meer verantwoordelijkheid? En wil jij het verschil in de zorg maken bij Zorgwaard? Dan is deze functie geknipt voor jou! Want je hebt een duidelijk beeld bij belevingsgerichte zorg en je weet hoe je het woon- en leefklimaat voor onze cliënten positief kunt beïnvloeden. Door jouw prettige sociale vaardigheden ben jij ook nog eens het beste aanspreekpunt voor verwijzers, cliënten, familie én natuurlijk voor je collega’s! 

Verpleging en verzorging Hoeksche Waard Elimhof, 's-Gravendeel Contractbasis Psychogeriatrie
5020 16-20 uur per week https://www.zorg-waard.nl/blog/vacatures/activiteitenbegeleider-16-20-uur-week/

Zorg jij voor die grote glimlach op het gezicht van onze cliënten? Ben jij creatief en vind je het leuk om activiteiten te organiseren voor onze psychogeriatrische cliënten? Voor onze locatie Immanuel PG te ‘s-Gravendeel zijn wij op zoek naar een actieve en enthousiaste activiteitenbegeleider.

In deze rol als activiteitenbegeleider zorg jij samen met jouw collega’s voor het organiseren, uitvoeren en mogelijk maken van een divers dagelijks aanbod van educatieve, culturele en recreatieve activiteiten voor ouderen. Daarnaast begeleid en coach je vrijwilligers en mantelzorgers bij het organiseren en uitvoeren  hiervan. Je stemt de activiteiten zo af dat ze passen bij de achtergrond en interesses van onze cliënten. Je hebt hierover dan ook dagelijks contact met hen, maar houd ook contact met hun naasten en externe partijen.   Je bent iemand die proactief zaken signaleert, oppakt en actie onderneemt.  Jij herkent je in de kernwaarden van Zorgwaard: Samen, Zinvol en Betrokken.

Verpleging en verzorging Hoeksche Waard Immanuël, 's-Gravendeel Contractbasis Psychogeriatrie
4908 Ben jij een verzorgende in hart en nieren? Haal jij plezier en voldoening uit het zorgen voor onze somatische of psychogeriatrische cliënten? (alles qua uren is bespreekbaar!) https://www.zorg-waard.nl/blog/vacatures/verzorgende-ig-0-36-uur/

In deze rol als Verzorgende IG zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat onze cliënten zich thuis voelen door het leveren van de juiste zorg, aandacht en begeleiding. Dit doe je op een persoonlijke en liefdevolle wijze. Je ondersteunt cliënten bij de dagelijkse dingen die zij niet meer kunnen, maar laat hen ook vooral zelf doen wat zij nog wél kunnen. Je bent iemand die proactief zaken signaleert, oppakt en actie onderneemt. Zo heb je niet alleen oog voor de cliënt, maar ook voor zijn/haar mantelzorger(s). Jij herkent je in de kernwaarden van Zorgwaard: Samen, Zinvol en Betrokken.

Afhankelijk van jouw wensen, beschikbaarheid en affiniteit kun je terecht op één van onze negen intramurale locaties (Somatiek en PG) in de Hoeksche Waard. We kijken graag samen met jou wat het beste bij je past.

Voel je thuis bij Zorgwaard, hier kom je te werken:

Zorgwaard werkt voor iedereen in de Hoeksche Waard die hulp of ondersteuning nodig heeft op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Dit varieert van het uitlenen van medische hulpmiddelen en huishoudelijke ondersteuning tot dagbesteding en langdurige zorg. Wij werken in de wijk, bij de mensen thuis en op onze negen sfeervolle zorglocaties (5 grote locaties en 4 stand-alone woningen). De Zorgwaardlocaties zijn van alle moderne faciliteiten voorzien en bieden cliënten én medewerkers een aangename plek om te verblijven. De diversiteit binnen onze professionele organisatie is groot en daarmee ook de afwisseling. Dit maakt het werken bij Zorgwaard extra leuk, maar het allerbelangrijkste is het feit dat je ertoe doet bij Zorgwaard: Je gaat na een dag werken met een goed gevoel naar huis. 

Verpleging en verzorging Hoeksche Waard Op meerdere Zorgwaard-locaties Contractbasis
4865 EVVer Uren in overleg https://www.zorg-waard.nl/blog/vacatures/evver-24-uur-week-locatie-t-huys-te-hoecke-pg-te-puttershoek/ Verpleging en verzorging Hoeksche Waard ’t Huys te Hoecke, Puttershoek Contractbasis Psychogeriatrie 4826 Technisch Thuiszorg Verpleegkundige Oproepkracht https://www.zorg-waard.nl/blog/vacatures/technisch-thuiszorg-verpleegkundige/

Het Verpleegkundig Technisch Team (VTT) van Zorgwaard, is een team dat 24/7 paraat staat voor iedereen in de Hoeksche Waard die thuis medisch-specialistische verpleging nodig heeft.

Op afroep van ziekenhuizen, huisartsen en collega-zorgorganisaties verricht het Verpleegkundig Technisch Team verpleegkundige handelingen bij mensen thuis. Dit kan gaan om jongere en oudere patiënten. Het VTT helpt dus niet alleen Zorgwaard-cliënten, maar iederéén in de Hoeksche Waard.

Het team is in te zetten voor ziekenhuis verplaatste zorg, eerstelijns spoedvragen en palliatieve sedatie. Hierdoor is het voor patiënten mogelijk langer thuis te blijven of, na een ziekenhuisopname, eerder naar huis te gaan. Ook helpt het VTT bijvoorbeeld nierpatiënten met peritoneale thuisdialyse. Het VTT heeft alleen de Hoeksche Waard als verzorgingsgebied. Daardoor zijn de aanrijtijden kort.

Verpleging en verzorging Hoeksche Waard Op externe locaties Oproepbasis
4804 Fysiotherapeut Ben jij een deskundige en enthousiaste fysiotherapeut? Kom in beweging en solliciteer! 36 uur per week https://www.zorg-waard.nl/blog/vacatures/fysiotherapeut/

Zorgwaard heeft het grootste team van fysiotherapeuten van de Hoeksche Waard. Samen staan we klaar voor mensen met bewegingsklachten. Onze afdeling Fysiotherapie heeft een plek voor een deskundige en enthousiaste

Fysiotherapeut

Wat ga je doen?
Je stelt fysiotherapeutische diagnoses, stelt behandelplannen op en behandelt. Je geeft advies en informatie over fysiotherapeutische behandelmethoden. Signaleert knelpunten in de behandeling van cliënten en doet verbetervoorstellen. Je adviseert over het aanschaffen en bestellen van hulpmiddelen en het omgaan met voorzieningen. Je werkt veel samen met andere disciplines. Ook geef je voorlichting en scholing aan zorgmedewerkers en vrijwilligers. Je neemt deel aan interne en externe overleggen, commissies en netwerken en vertegenwoordigt Zorgwaard. Onze fysiotherapeuten hebben zich gespecialiseerd in de fysiotherapeutische zorg rondom de ouder wordende mens. Ook hebben ze veel kennis van manuele therapie, oedeemtherapie, hartrevalidatie, fysiotherapie bij COPD en hydrotherapie. We zijn aangesloten bij ParkinsonNet, het Netwerk van MSzorg NL en het Kennisnetwerk CVA Nederland.

Verpleging en verzorging Hoeksche Waard Op meerdere Zorgwaard-locaties Contractbasis
4821 Marketing- en Communicatieadviseur Ben jij een ervaren communicatieadviseur met een groot hart voor de zorg? Zet dan je krachten in bij Zorgwaard! 32 uur https://www.zorg-waard.nl/blog/vacatures/marketing-en-communicatieadviseur/

Zorgwaard zoekt een allrounder die met enthousiasme en plezier vorm geeft aan het interne en externe marketing- en communicatiebeleid. Je bent in staat om op professionele en zelfstandige wijze hier invulling aan te geven. Je werkt nauw samen met de Manager HR-Bedrijfsvoering en adviseert en ondersteunt het managementteam, de bestuurder en de medewerkers op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Op deze manier draag je bij aan het realiseren van de doelstellingen van Zorgwaard. Als enige Marketing- en Communicatieadviseur binnen Zorgwaard wordt een proactieve instelling van je verwacht. Je bent een professional die zijn/haar hand niet omdraait voor uitvoerend werk. Met jouw marketing- en communicatievaardigheden zet je Zorgwaard op de kaart!

In deze functie:

  • volg je actief de lokale, regionale en landelijke ontwikkelingen;
  • zorg je voor het professionaliseren en implementeren van de marketing- en communicatiestrategie en persaanpak;
  • stel je (pers)berichten op en draagt zorg voor de verspreiding hiervan;
  • zorg je voor de verdere groei van naamsbekendheid en positionering van Zorgwaard in de Hoeksche Waard en omstreken;
  • stel je tekstuele en visuele uitingen op en voer je de inhoudelijke eindredactie uit voor diverse communicatie-uitingen;
  • zorg je, samen met enkele collega’s, voor de totstandkoming en verspreiding van ons Plusmagazine;
  • zorg je voor de correcte implementatie en naleving van de Zorgwaard huisstijl;
  • ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de social mediakanalen;
  • ben je verantwoordelijk voor een aantrekkelijke en up to date website en intranet;
  • begeleid je wanneer relevant doorontwikkelingen van onze website.
Verpleging en verzorging Hoeksche Waard ’t Huys te Hoecke, Puttershoek Contractbasis
4472 Helpende (met medicijnaantekening)(ook voor de thuiszorg) Uren in overleg https://www.zorg-waard.nl/blog/vacatures/helpende-plus-diverse-locaties/ Verpleging en verzorging Hoeksche Waard Op meerdere Zorgwaard-locaties Contractbasis 4447 Wijkverpleegkundige Uren in onderling overleg https://www.zorg-waard.nl/blog/vacatures/wijkverpleegkundige-afdeling-thuiszorg/

Zie jij jezelf als het nieuwe gezicht in één van onze wijken van de Hoeksche Waard? 

Dan is de functie van wijkverpleegkundige wellicht iets voor jou!

Als wijkverpleegkundige ben naast zorgverlener ook gezondheidsbevorderaar. Je bent het gezicht van de wijk voor inwoners, maar ook voor mensen met een zorgvraag. Als wijkverpleegkundige ben je generalist in hart en nieren en biedt begeleiding en ondersteuning aan hen die dat nodig hebben. Jouw Canmed’s rollen komen in de wijk volledig van pas! Naast de uitvoering van praktische zorg, ben je mede verantwoordelijk voor de geleverde zorguren en participeert in diverse projecten ten behoeve van innovatie, vernieuwing en verbetering.

Verpleging en verzorging Hoeksche Waard Op meerdere Zorgwaard-locaties Contractbasis
4321 Verpleegkundige (20-24 uur/week) Uren in overleg https://www.zorg-waard.nl/blog/vacatures/verpleegkundige-locatie-hoge-weide-pg-te-strijen-20-24-uur-week/ Verpleging en verzorging Hoeksche Waard Hoge Weide, Strijen Contractbasis Psychogeriatrie 4320 BBL-opleidingsplaats (minimaal 27 uur/week) 16-32 uur https://www.zorg-waard.nl/blog/vacatures/leerling-verzorgenden-en-verpleegkundigen/ Verpleging en verzorging Hoeksche Waard Op meerdere Zorgwaard-locaties Contractbasis 4221 Specialist ouderengeneeskunde 24-36 uur https://www.zorg-waard.nl/blog/vacatures/speicalist-ouderengeneeskunde-32-36-uur-week/ Verpleging en verzorging Hoeksche Waard Op meerdere Zorgwaard-locaties Contractbasis 4003 Zorgassistent (uren in onderling overleg, diverse mogelijkheden en op meerdere locaties) 12-24 uur https://www.zorg-waard.nl/blog/vacatures/zorgassistent-uren-in-onderling-overleg-12-20-uur/ Verpleging en verzorging Hoeksche Waard Op meerdere Zorgwaard-locaties Contractbasis 2452 Verpleegkundige Locatie Oud-Beijerland West Uren in overleg https://www.zorg-waard.nl/blog/vacatures/2452/ Verpleging en verzorging Hoeksche Waard Oproepbasis 2105 Huishoudelijk medewerker ervaring en diploma's niet nodig! Uren in overleg https://www.zorg-waard.nl/blog/vacatures/huishoudelijk-medewerkers-thuiszorg/ Verpleging en verzorging Hoeksche Waard Hele Hoeksche Waard Contractbasis 1770 GZ-psycholoog Rembrandt, Oud-Beijerland - 16 tot 36 uur per week Uren in overleg https://www.zorg-waard.nl/blog/vacatures/gz-psycholoog/ Verpleging en verzorging Hoeksche Waard Rembrandt, Oud-Beijerland Contractbasis 1450 Oproepkracht (speciaal voor BOL-leerlingen) Uren in overleg https://www.zorg-waard.nl/blog/vacatures/oproepkracht-speciaal-voor-bol-leerlingen/ Verpleging en verzorging Hoeksche Waard Op meerdere Zorgwaard-locaties Vakantieperiodes / bijbaan