Ga terug

Zorgwaard ontvangt palliatieve boxen vanuit de Roparun

11 oktober 2023

Meer focus op comfort voor de zieke en steun aan mantelzorgers en zorgprofessionals.

Zorgwaard is blij verrast met de palliatieve boxen die we van de Stichting Roparun hebben mogen ontvangen. En reiken de box graag uit aan onze cliënten die palliatieve zorg nodig hebben.

‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’, luidt het motto van Stichting Roparun. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer waarbij deelnemers, in teamverband, een sportieve prestatie leveren. Hiermee halen zij geld op voor mensen met kanker. Ook wel de run op het leven genoemd. Organisaties, instellingen en stichtingen kunnen ondersteuning aanvragen voor projecten die bijdrage leveren aan de missie van Roparun. En zo deden wij ook een aanvraag voor het inkopen van de PPBOXen! De PPBOX is speciaal samengesteld als hulpmiddel in de laatste levensfase.

Palliatieve zorg
Onlangs ontvingen wij de toekenningsbrief en wij zijn blij dat wij met het uitdelen van deze box ons steentje bij kunnen dragen en cliënten die palliatieve zorg nodig hebben een prachtige box aan kunnen bieden. Met box willen we graag een deel van onze kennis overdragen om ondersteuning te bieden in een emotioneel zware tijd.

Voor meer informatie:
Wil je meer weten over de Roparun, doneren of sponsoren, kijk dan op: www.roparun.nl.

Zorgwaard ontvangt palliatieve boxen vanuit de Roparun