Ga terug

Zorgcampus HW Live groot succes

15 september 2022

Op woensdag 31 augustus was de eerste bijeenkomst Zorgcampus HW Live. Tijdens deze bijeenkomst konden geïnteresseerden in werken in de zorg persoonlijk kennismaken met Zorgcampus HW. In de Open Waard (Zoomwijckplein 11 in Oud-Beijerland) waren diverse praktijkopleiders van de zorgorganisaties aanwezig om vragen te beantwoorden en te laten zien wat de Zorgcampus voor iemand kan betekenen. De opkomst was heel goed, zo’n 60 belangstellenden hebben inspiratie voor en informatie gekregen over werken in de zorg.

6 zorgorganisaties
In de Zorgcampus HW werken 6 zorgorganisaties (Alerimus, Careyn, Cavent, Heemzicht, Zorgwaard, Gemiva) in de Hoeksche Waard samen om een afwisselende en leerzame werkplek te bieden aan mensen die in de zorg willen werken. Van thuiszorg, verpleeghuiszorg tot gehandicaptenzorg en van sociaal maatschappelijk werk, dagbesteding tot specialistische teams en palliatieve zorg. Er is altijd wel een werkplek die bij iemand past. Ook geven we de ruimte om te blijven groeien in het werk. We organiseren workshops, klinische lessen en korte snuffelstages bij andere teams of organisaties.

Zorgcampus HW Live
Tijdens deze bijeenkomst konden mensen die geïnteresseerd zijn in een baan in de zorg binnen de Hoeksche Waard en bijbehorende opleiding informeren naar de mogelijkheden. In de Open Waard stonden standjes met daarin informatie en leuke gadgets van de Zorgcampus HW. Het was een succesvolle bijeenkomst. De opkomst was groot; er kwamen zo’n 60 belangstellenden. Er waren leuke ontmoetingen en interessante gesprekken. Hopelijk kunnen we in november starten met een nieuwe klas en nieuwe BBL-leerlingen als collega’s bij de 6 organisaties verwelkomen!