Ga terug

Wijziging activiteiten locaties ’t Huys te Hoecke en Rembrandt

5 november 2020

Het coronavirus houdt ons allemaal flink bezig. Op de dag dat we tot het besluit over konden gaan om de meeste activiteiten op locatie ’t Huys te Hoecke weer te hervatten, moesten we tegelijkertijd besluiten dat de activiteiten op locatie Rembrandt gedeeltelijk stopgezet moeten worden vanwege nieuwe coronabesmettingen.

Hervatting activiteiten locatie ’t Huys te Hoecke Puttershoek
Met ingang van woensdag 4 november hebben wij diverse activiteiten op locatie ’t Huys te Hoecke hervat, omdat er geen cliënten meer zijn met een coronabesmetting. Dit betekent dat de kapper en pedicure weer open zijn. Ook starten we weer met de eerstelijnsactiviteiten en de welzijnsactiviteiten voor de cliënten die bij ons wonen. De openbaar toegankelijke welzijnsactiviteiten worden in een later stadium hervat. Het restaurant valt onder horeca en blijft daarom voorlopig gesloten. Ook de bibliotheek is, in lijn met de overheidsmaatregelen die dinsdagavond zijn afgekondigd, gesloten.

Stopzetten activiteiten locatie Rembrandt Oud-Beijerland
Helaas hebben we deze week op locatie Rembrandt op de afdeling somatiek te maken gekregen met coronabesmettingen bij diverse cliënten. We zijn bezig met het testen van alle cliënten van deze afdeling en ook alle medewerkers. Vanwege het aantal besmettingen is een aantal activiteiten op locatie Rembrandt per direct stopgezet. Alleen de eerstelijnsactiviteiten gaan door, maar de kapper is tot nader order dicht en de openbaar toegankelijke welzijnsactiviteiten gaan voorlopig niet door. Het restaurant valt onder horeca en is om die reden sowieso voorlopig gesloten. Ook de bibliotheek is vanwege landelijke coronamaatregelen voorlopig gesloten.