Ga terug

Vanaf 1 maart ook dagbesteding op zaterdag

4 februari 2020

Er bestaat veel belangstelling voor onze dagbesteding. Zelfs zo veel belangstelling dat we vanaf 1 maart ook op zaterdag activiteiten aanbieden in Strijen en in Oud-Beijerland. Dit betekent goed nieuws voor cliënten die ook in het weekend graag onder de mensen komen.

Op dit moment bieden we doordeweeks, op verschillende locaties in de Hoeksche Waard, dagbesteding. Toch hebben veel ouderen juist in de weekenden behoefte aan gezelschap. Nu de vraag naar dagbesteding toeneemt én we weten dat er ook in de weekenden behoefte is om aan onze activiteiten deel te nemen, breiden we uit.

Zo zorgen we ervoor dat mensen die op dit moment wachten op een plek bij de dagbesteding, toch snel terecht kunnen. Bovendien we hebben hen dan ook iets op de zaterdagen te bieden. Dat is belangrijk, want dagbesteding draagt bij aan het behouden of zelfs vergroten van de zelfredzaamheid en vermindert eenzaamheid.

Zinvolle en leuke dag
We stemmen de bezigheden af op de persoonlijke dagelijkse routine van de cliënten. We doen (geheugen)spelletjes, houden bewegingsactiviteiten of we schilderen, koken of bakken. Daarnaast organiseren we uitstapjes. We zorgen er zo voor dat de cliënt een zinvolle en een leuke dag heeft samen met andere ouderen. En de mantelzorger kan dan even op adem komen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over onze dagbesteding? Onze zorg- en dienstbemiddelaars bespreken graag de mogelijkheden met u. Zij zijn te bereiken via telefoonnummer 078 676 92 25 of per e-mail zorgbemiddeling@zorg-waard.nl. Wij bieden dagbesteding op basis van indicatie op onze locaties Rembrandt in Oud-Beijerland, Immanuël in ’s-Gravendeel, ’t Huys te Hoecke in Puttershoek en Hoge Weide in Strijen.

Vanaf 1 maart ook dagbesteding op zaterdag