Ga terug

Testuitslagen locatie Rembrandt binnen: meer testen nodig en extra maatregelen

11 september 2020

Vanwege de coronabesmettingen op onze afdeling geriatrische revalidatiezorg op locatie Rembrandt hebben wij ook de cliënten van de aangrenzende afdeling somatiek getest. Dat geldt ook voor alle andere medewerkers die werkzaam zijn in het zorggebouw van deze locatie.

Tot nu toe is de tussenstand dat geen van de cliënten van de afdeling somatiek het coronavirus onder de leden heeft. Echter, bij de tot nu toe geteste medewerkers is wél corona vastgesteld, ook bij een thuiszorgmedewerker en een thuiszorgcliënt van het woongebouw die zich hadden laten testen vanwege klachten. Verder blijken  twee collega’s van team horeca besmet te zijn.

Daarom gaan we nog meer van onze medewerkers uit voorzorg testen op COVID-19. Het gaat hierbij om alle medewerkers van team horeca. De medewerkers van de thuiszorg is verzocht zich te laten testen op het moment dat zij coronagerelateerde klachten hebben of krijgen. Omdat één van de besmette horecamedewerkers ook op onze locatie in Puttershoek heeft gewerkt, hebben we het restaurant in Puttershoek uit voorzorg gesloten.