Ga terug

Locatie ’t Huys te Hoecke: tijdelijk maar één bezoeker

23 maart 2021

Op locatie ’t Huys te Hoecke in Puttershoek zou voor alle cliënten vanaf 30 maart een verruimde bezoekregeling gaan gelden. Vanaf dan zouden er bij alle bewoners weer twee mensen op visite kunnen in plaats van één. Helaas hebben wij vanwege nieuwe coronabesmettingen onder medewerkers  moeten besluiten een pas op de plaats te maken met deze versoepeling.

Vijf zorgmedewerkers op locatie ‘t Huys te Hoecke zijn deze week positief getest op corona. Er is bron- en contactonderzoek ingesteld. Uit voorzorg verblijven alle cliënten van deze locatie in isolatie, dus op hun eigen kamer of appartement. In overleg met de behandelend arts is besloten dat wij alle cliënten en medewerkers van locatie ’t Huys te Hoecke op corona gaan testen.

Aangescherpte maatregelen
Het dragen van een FFP2-mondmasker is tot nader order weer verplicht voor onze medewerkers, vrijwilligers en bezoekers op de locatie in Puttershoek. Tot nadere berichtgeving is er maximaal één bezoeker per dag toegestaan en alleen als de bezoeker persoonlijke beschermingsmiddelen draagt. Ook de kapper op locatie ’t Huys te Hoecke is weer tijdelijk gesloten. Aan de hand van de testuitslagen bekijken wij in hoeverre de aangescherpte maatregelen van kracht moeten blijven, of weer versoepeld kunnen worden.