Ga terug

Kom werken bij Zorgwaard!

28 juli 2021

Zoek je een leuke baan bij de zorgzaamste werkgever van de Hoeksche Waard? Wij hebben veel verschillende vacatures voor professionals. Bijvoorbeeld voor verzorgenden en verpleegkundigen, maar vaak ook voor artsen, psychologen, paramedici, horecamedewerkers of huishoudelijk medewerkers. Bekijk hier alle vacatures van Zorgwaard.

Hieronder zetten we een aantal van onze nieuwste vacatures op een rij:

HR-adviseur
Ben jij dé enthousiaste HR-professional die Zorgwaard op de kaart wil zetten als aantrekkelijke werkgever? Wil jij je niet alleen richten op het aantrekken van nieuwe medewerkers, maar ook op het binden, boeien en behouden van de bijna 1.400 medewerkers die al bij ons werkzaam zijn? Dan leren we je graag kennen.

Verzorgende
Studeer je voor of ben je werkzaam als verzorgende IG? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel én ben je integer, flexibel en stressbestendig? Dan zoeken wij jou!

Kwaliteitsverpleegkundige
Wij zoeken een kwaliteitsverpleegkundige die het leuk vindt om het lerend vermogen onze collega’s te versterken. Je weet hoe je de deskundigheid van de medewerkers binnen de zorgteams behoudt én vergroot. Zo weet jij de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening steeds weer te verbeteren. Spreken we je snel?

Helpende
Zorgwaard is op zoek naar enthousiaste helpenden, zowel op oproepbasis als op contractbasis. Ben óf ken je iemand die de ouderen(zorg) een warm hart toedraagt en die in het bezit is van een diploma helpende niveau 2? Bekijk dan snel de vacature.

Huishoudelijke hulp
We zoeken huishoudelijk medewerkers voor bij onze cliënten thuis. De taken bestaan o.a. uit het schoonmaken van de woning van de cliënten. Het is leuk en afwisselend werk! Interesse? Bekijk hier de vacature en laat van je horen!

GZ-psycholoog
Ben jij een enthousiaste GZ-psycholoog? Ben je zorgzaam, flexibel, geduldig en een goede luisteraar? Wil je jouw kwaliteiten inzetten voor anderen? Kom dan werken bij Zorgwaard! Wij hebben een prachtige kans voor je.

Zorgzaamste werkgever van de Hoeksche Waard

Zorgwaard bestaat uit meer dan 1.300 medewerkers en 1.100 vrijwilligers. Zij zíjn Zorgwaard, dus het is niet alleen belangrijk dat er voor cliënten gezorgd wordt, maar ook voor elkaar. Daarom besteden we veel aandacht aan goede arbeidsomstandigheden, prettige werkverhoudingen, opleiding en ontwikkeling. Zo heeft Zorgwaard onder andere een vitaliteitscoach, een sportregeling, een pc-/tablet plan, een fietsenplan en een budgetcoach. Wij bieden je een salaris conform de cao voor Verpleeg- en verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Ook een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en een uitstekende pensioenvoorziening (PFZW) horen hierbij. Wij zijn de zorgzaamste werkgever van de Hoeksche Waard!