Ga terug

Jaarverslag en evaluatie Thuis in de Kern

8 juni 2022

Jaarverslag 2021 
Sinds 2018 is Thuis in de Kern een samenwerkingsverband waarin de Hoeksche Waardse VVT-organisaties Alerimus, Heemzicht en Zorgwaard de krachten bundelen. Met elkaar en (in wisselende coalities) met anderen faciliteren en organiseren wij vanuit een gedeelde missie en verantwoordelijkheid een aantal noodzakelijke ontwikkelingen. Ontwikkelingen waar de lokale samenleving, waaruit wij voortkomen en waar we in ons dagelijks werk volledig mee verweven zijn, om vraagt om vitaal en zelfredzaam te blijven. Wil je weten wat er vorig jaar is gerealiseerd? Lees dan hier de resultaten in het jaarverslag 2021.

Evaluatie 2018-2021
In 2018 zijn wij als samenwerkende zorgorganisaties voortvarend van start gegaan met ons programma Thuis in de Kern. Met deze evaluatie doen wij verslag van de ontdekkingsreis die we in de periode 2018 tot en met 2021 samen ondernomen hebben. En delen we graag onze ‘lessons learned’ met iedereen die voor een vergelijkbare opgave staat.

De evaluatie is geen opsomming van mijlpalen, maar vooral een reisverslag van onze zoektocht, wat we geleerd hebben, wat we meenemen naar de volgende editie van TIDK, en op welke aandachtspunten we daarbij alert moeten zijn. Dit om ons zelf scherp te houden, maar ook om onze kennis en ervaring van de afgelopen te jaren te delen met iedereen die daarin geïnteresseerd is. In het eerste deel van de rapportage kijken we vooral op meta-niveau naar het programma zoals we dat de afgelopen jaren hebben uitgevoerd. In het tweede deel doen we beknopt verslag van de individuele projecten. Van de projecten zijn meer gedetailleerde evaluaties en projectplannen op aanvraag beschikbaar voor geïnteresseerde collegaorganisaties. 

Lees hier de hele evaluatie van Thuis in de Kern 2018-2021