Ga terug

Filmopnames bij Zorgwaard

7 februari 2022

Vrijdag 4 februari waren er filmopnames op Zorgwaard locatie Rembrandt, waar Manager HR-Bedrijfsvoering Richard de Vlaming werd geïnterviewd voor de ambassadeursfilm van Samen Bereikbaar Hoeksche Waard.

(de tekst gaat door onder de foto)

Richard de Vlaming en de filmcrew

Zorgwaard vindt het belangrijk om mee te blijven denken om de regio bereikbaar te houden aldus Richard: “Als grootste werkgever binnen de Hoeksche Waard vinden we het belangrijk om bij te dragen aan het zakelijke platform Samen Bereikbaar en daarin gezamenlijk met andere partners op te trekken en van elkaar te leren. Een van onze pijlers als zorgorganisatie is het inzetten op Duurzame Zorg. Hieronder valt ook mobiliteit. Om de zorg naar de toekomst goed te kunnen blijven organiseren, is het belangrijk dat de bereikbaarheid op niveau blijft. Niet alleen binnen de Hoeksche Waard zelf, maar ook voor onze zorg professionals die niet op het eiland wonen. Ondanks het feit dat we steeds meer leren over het leveren van digitale zorg, zorg op afstand, blijft fysiek contact voor zorg professionals essentieel. Daarom is en blijft bereikbaarheid essentieel voor onze dienstverlening.”

Naast het interview met Richard, werden er ook opnames gemaakt van bewoners en hun EVV-ers op de PG woningen Pieter de Hoogh en Hendrik Willem Mesdag.

Samen Bereikbaar is het netwerk van en vóór bedrijven op het gebied van mobiliteit, duurzaamheid en bereikbaarheid. Het eindresultaat van de opnamens is te zien op 17 februari tijdens de digitale lancering van dit initiatief in de Hoeksche Waard.

EVV-er Bea Verblaauw met bewoonster mevrouw Koekdorp