Ga terug

RoosRos

Aanbieding:

Met de Zorgwaard Pluspas ontvangt u 10% korting op ‘Uw (T)huisarchitect’.


Over RoosRos

SAMEN MET EEN ARCHITECT IN GESPREK OVER DE TOEKOMSTDROMEN VAN UW (T)HUIS

Altijd al gedroomd van een ander interieur, een aanbouw, een dakkapel of zelfs van een volledig nieuw huis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een professionele architect van RoosRos geeft u op laagdrempelige wijze advies. Gewoon bij u thuis, aan de keukentafel.

Wij gaan met u in gesprek over uw wensen en ideeën. Samen met u zetten we die op papier. Met een fraaie schets of in een 3D programma op een laptop laten wij zien wat u kunt verwachten. Uw dromen worden werkelijkheid.

Voor architectuur- en interieuradvies bent u bij ons aan het juiste adres. Natuurlijk begeleiden wij u ook op het gebied van bouwregelgeving, bestemmingsplannen en bouwkundige oplossingen.

Maak met ons een afspraak voor een ochtend-, middag-, of avondsessie. De kosten van een dagdeel van drie uur zijn eenmalig € 295,- (excl. reiskosten en incl. BTW). De werkdag na ons bezoek ontvangt u een bundeling van de schetsen, ideeën en plannen in een fraai boekwerk. Tevens ontvangt u de schetsen digitaal (in PDF).

 

Met de Zorgwaard Pluspas ontvangt u 10% korting op ‘Uw (T)huisarchitect’. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie en onze voorwaarden verwijzen wij u naar de website:www.thuisarchitect.nl. Tevens kunt u contact opnemen via de mail thuisarchitect@roosros.nl of telefonisch via telefoonnummer 0186-691580

 

Graag tot ziens!

Bezoek de website van Architektenburo RoosRos uit Oud-Beijerland

RoosRos