Ga terug

Meer Waard

Aanbieding:

5% korting op een te boeken arrangement, voor een groep van minimaal 8 personen (bedrijfsuitjes, familieactiviteiten en kinderfeestjes), met uitzondering van de boot/vaararrangementen.


Over Meer Waard

MEER WAARD Het organisatiebureau voor groepsactiviteiten in de Hoeksche Waard, bedrijfsuitjes, familieactiviteiten en kinderfeestjes

Puccinistraat 4

3261 JM Oud-Beijerland

info@meerwaard.com of 06-10875194

www.meerwaard.com

5% korting op een te boeken arrangement, voor een groep van minimaal 8 personen, met uitzondering van de boot/vaararrangementen.

Gera van der Meer is het enthousiaste brein achter het Organisatiebureau Meer Waard. Al op jonge leeftijd blonk zij uit in het organiseren van groepsuitjes, uitstapjes, dagarrangementen en allerlei activiteiten. Na haar studie Toeristisch Management aan de NHTV in Breda, werkte zij vele jaren in de toeristensector. Zij woont al ruim dertig jaar in de Hoeksche Waard en kent de streek op haar duimpje. Meer Waard biedt sinds 2012 arrangementen op maat. Bedrijfsarrangement, kinderfeestje of familieactiviteit? De Hoeksche Waard is het perfecte decor voor uw dagje uit

Bent u op zoek naar een leuk groepsuitje, een sportief dagarrangement of een creatief bedrijfsuitje in Zuid-Holland? Meer Waard neemt de organisatie van uw evenement graag uit handen. Unieke locaties om te vergaderen, prachtige boottochten om de Hoeksche Waard heen of naar de havens van Rotterdam, een rondleiding op een boerenbedrijf, een huifkartocht op locatie naar keuze, een dagprogramma op het eiland Tiengemeten, unieke vergaderlocaties in de natuur, schilderworkshops etc etc. Genoeg voorbeelden die allemaal behoren tot de mogelijkheden . Kortom, voor ieder wat wils!

Bij Meer Waard staan uw wensen en ideeën altijd centraal. Op basis daarvan maken wij een voorstel op maat. Meer Waard werkt samen met veel bedrijven in de Hoeksche Waard. Daarom is het aanbod zo gevarieerd!

Trots is Meer Waard op de Vliegwielprijs die ze in maart 2015 heeft mogen ontvangen uit handen van SOHW en Pact van de Waard.

Meer Waard bedenkt niet alleen uw perfecte bedrijfsarrangement, kinderfeestje of familieactiviteit in de Hoeksche Waard, ook de volledige verzorging neemt zij in handen. Uw dagje uit in de Hoeksche Waard wordt tot in de puntjes geregeld!

Wordt ook  UW dagje uit Meer Waard ?!

Bezoek de website van MEER WAARD

Meer Waard