Ga terug

Ha-Ra consulente Elly van der Heiden

Aanbieding:

10% korting bij aankoop van Ha-Ra producten, vanaf €50,-


Over Ha-Ra consulente Elly van der Heiden

Ha-Ra consulente Elly van der Heiden

Eikenlaan 47

3297 XA Puttershoek

06-30383750

Verkoop en advies Ha-Ra producten

Schoonmaken met HA-RA: Net even anders…..

De reinigingskracht zit in de vezel, of anders gezegd: de doek doet het werk. Dit in tegenstelling tot het ouderwetse gebruik van allesreinigers waar de chemie het werk doet en de doek of spons niet belangrijk is. HA-RA is; “Soppen zonder sop”

De Ha- vezels zijn speciaal ontwikkeld om vuil porëndiep los te maken en vervolgens op te nemen en het oppervlak streep loos te laten drogen zonder nazemen of nadrogen met een droge doek. Doordat bij het werken met Ha-Ra geen gebruik wordt gemaakt van allesreinigers spaart u huid ( denk aan ruwe handen, kapotte nagels, kloofjes enz. als gevolg van agressieve schoonmaakmiddelen op uw huid) u spaart de oppervlakken van de materialen die u schoonmaakt (géén aantasting van de toplaag, glanslaag of coating) en u toekomstgericht denkt misschien wel het allerbelangrijkste: U spaart het milieu. Geen schadelijke stoffen maar hoogwaardige vezels reinigen in combinatie met uiterst spaarzaam te gebruiken natuurproducten alle oppervlakken in en om het huis.

Samengevat is werken met Ha-Ra sneller, schoner en milieu bewust.

Het is een logisch vervolg dat Ha-Ra nu ook producten heeft ontwikkeld om het waardevolle lichaam van de mens te verzorgen. Hara Belle is de naam van de cosmetica. Uiterst werkzame anti-aging-cosmetica op basis van zuivere biologische planten en hoog waardige ingrediënten. Nieuwe producten voor een persoonlijke unieke uitstraling. Hara Spa is de naam voor de nieuwe vitaliserende, biologische producten voor de verzorging van de kostbare huid en voor mooi glanzend en gezond haar. Hara Vita is een voedingssupplement. Een fascinerend product van 100% zuiver Aloë Vera voor een natuurlijk welbevinden. Schoonheid begint van binnenuit.

Wilt u meer weten over onze producten, stuurt u mij een mail of bel mij op nr 06-30383750

Ha-Ra consulente Elly van der Heiden