Ga terug

Augustijn Optiek & Optometrie

Aanbieding:

10% korting op vertoon van de ZW pas, op brillen, brillenglazen of contactlenzen tot max. € 50,- per persoon per jaar! Geen verrekening achteraf en niet bij andere kortingen en/of aanbiedingen.


Over Augustijn Optiek & Optometrie

Ooggezondheidsonderzoek de absolute meerwaarde voor uw ogen

Augustijn Optiek & Optometrie is sinds jaar en dag gevestigd aan de Oost-Voorstraat in Oud-Beijerland. De kern van het familiebedrijf wordt gevormd door vader Egbert-Jan Augustijn, de oprichter, en zijn dochter Ilse, mede-eigenaar en optometrist.

Natuurlijk, een oogmeting laten uitvoeren is een goede stap als u denkt dat uw zicht vermindert. Maar een meting alleen zegt lang niet voldoende over uw ogen. Daarom werkt familiebedrijf Augustijn Optiek & Optometrie met het ooggezondheidsonderzoek, een absolute meerwaarde op het gebied van oogzorg en de beste basis voor een goede bril of verstandig contactlenzen dragen.
Er is ook een apart onderzoek voor kinderen, gericht op de ontwikkeling van de ogen.

Het hoge niveau van het ooggezondheidsonderzoek heeft er toe geleid dat huisartsen in de Hoeksche Waard ook diabetespatiënten naar Augustijn Optiek & Optometrie sturen voor onderzoek en begeleiding. Aan sommige onderzoeken zijn geringe kosten verbonden. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op onze website, maar wij willen u natuurlijk ook graag telefonische te woord staan.

Sinds dit 2013 kan middels een digitaal overlegsysteem snel informatie worden gedeeld met huis- en oogartsen de kosten van dit systeem worden bij de zorgverzekeraar ingediend en verrekend met het eigen risico.

Vanzelfsprekend is Augustijn Optiek & Optometrie ook het juiste adres voor het uitzoeken van een bril of contactlenzen.

Het deskundig en gediplomeerd team staat  voor u klaar.
Augustijn Optiek & Optometrie

Oost-Voorstraat 29

3262 JE Oud-Beijerland

T: 0186-618280

info@augustijnoptiek.nl

www.augustijnoptiek.nl, ook Facebook!

 

Bezoek de website van Augustijn Optiek & Optometrie

Augustijn Optiek & Optometrie