Ga terug

Apetito, maaltijden aan huis

Aanbieding:

10% korting op de maaltijden. Vraag naar het voordelige proefpakket.

Telefoon: 0800-0232975 (gratis)

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.00-18.00 uur

www.apetito.nl 

info@apetito.nu


Over Apetito

Met de maaltijden van Apetito is het net of u thuis uit eten gaat. Apetito bezorgt heerlijke vriesverse maaltijden aan huis. U kunt op meerdere manieren bestellen en onze vaste service-chauffeurs leveren de maaltijden persoonlijk bij u thuis af. Leden van Zorgwaard Pluspas krijgen 10% korting op de maaltijdprijs. Wilt u eerst eens proberen? Informeer naar ons voordelige proefpakket. Wilt u meer informatie of wilt u bestellen bel dan: 0800-0232975 (gratis).

We staan voor u klaar
Wij vinden het belangrijk dat u volop kunt genieten van onze maaltijden. Dat betekent niet alleen een keuze uit vele lekkere en voedzame maaltijden, maar ook eenvoudige bestelmogelijkheden, betrouwbare en flexibele leveringen en een goede bereikbaarheid van onze klantenservice en diëtisten. Wij staan graag voor u klaar. Ook voor voedingsadvies op maat en de juiste apparatuur om de maaltijden te bewaren en te bereiden kunt u bij ons terecht.

Voedingsadvies voor senioren
Voor voedingsadvies op maat kunt u terecht bij onze gediplomeerde diëtisten. Zij beantwoorden kosteloos al uw vragen over voeding en diëten. Ze helpen graag bij het verstrekken van dieetlijsten, bijvoorbeeld in het geval van hart- en vaatziekten, diabetes, overgewicht of ondervoeding. Maar ook voor informatie over de samenstelling van een product.

Thuis uit eten!
Voor iedere smaak wat wils, van de Hollandse keuken tot internationale specialiteiten. U kunt kiezen uit een assortiment met ruim 130 maaltijden, diverse soepen en desserts. Ook wanneer u door een dieet of voedingsgewoonte op zoek bent naar geschikte maaltijden, bent u bij Apetito aan het juiste adres. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor natriumarm, glutenvrij, vegetarisch, halal en gepureerd. Voor een volledig overzicht kunt u contact opnemen met onze diëtisten.

Apetito, maaltijden aan huis