Ga terug

711 Yoga & Ademcoach in ‘s-Gravendeel

Aanbieding:

1x per jaar €20,- korting op een 10-rittenkaart yoga groepslessen.

Mijlweg 23
3295 KG ‘s-Gravendeel
0630998993
info@711yoga.nl
www.711yoga.nl


Over 711 Yoga & Ademwerk in ‘s-Gravendeel

In onze studio in ‘s-Gravendeel vind je rust en ontspanning voor lichaam én geest. Dé plek waar je welkom bent precies zoals jij bent. Bij ons kan iedereen lessen volgen op zijn of haar eigen niveau. In onze sfeervolle studio kun je terecht voor kwalitatieve yogalessen in een persoonlijke, warme en kleinschalige omgeving. Je hoeft niet lenig, slank of jong te zijn. Iedereen is geschikt voor yoga, ongeacht leeftijd, lichaam of ervaring.

Of je nu komt om meer rust te ervaren, je ademhaling te verbeteren of juist om op jouw manier meer te bewegen je bent meer dan welkom.

Yoga
Het doel van yoga is om lichaam en geest in balans te brengen. Dit doe je door middel van het aannemen van verschillende houdingen, ademhaling- en ontspanningsoefeningen. Daarnaast helpt yoga je bewuster te leven en je lichaam gezond te houden.

Je hoeft niet lenig, slank of jong te zijn. Het belangrijkste is dat je yoga beoefent voor jezelf en niet voor een ander. Jij voelt tenslotte wat het beste is voor jouw lichaam.

Voordelen van yoga:

  • Het vermindert stress.
  • Je ervaart meer ontspanning in lichaam én geest.
  • Je natuurlijke ademhaling verbetert.
  • Het maakt je lichaam soepeler en krachtiger.
  • Het verbetert je focus.
  • Het maakt je energieker.

Ademcoaching
Naast Yoga kun je bij ons ook terecht voor ademcoaching. Door middel van ademcoaching worden onbewust – in ons lichaam – opgeslagen mentale en fysieke spanningen losgelaten, waardoor je een stuk relaxter door het dagelijkse leven gaat.

Daarnaast kan ademcoaching jou helpen terugkeren naar een goede en natuurlijke ademhaling om zo diverse klachten te verminderen, jouw ademhaling te verbeteren of te optimaliseren door middel van verschillende ademoefeningen.

Over de studio
De groepen zijn klein (maximaal 14 personen) dus er is ruimte en aandacht voor iedereen. Je kunt gratis parkeren en alles in aanwezig voor jou om comfortabel te lessen te volgen.

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je vragen?
Neem een kijkje op onze website of neem contact op per telefoon of WhatsApp

 

711 Yoga & Ademcoach in ‘s-Gravendeel