Thuiszorgwinkel

De Zorgwaard Thuiszorgwinkel is hét adres voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen en de aanschaf van verpleegartikelen. Wij werken hierbij nauw samen met Van der Mark Zorghulpmiddelen.

Omdat wij de meeste hulpmiddelen en verpleegartikelen standaard op voorraad hebben in onze winkel, kunt u deze meteen meenemen. Hulpmiddelen zoals zorgbedden en matrassen leveren we graag thuis bij u af. Wilt u zeker weten of het hulpmiddel dat u nodig heeft op dit moment beschikbaar is? Belt u dan gerust vooraf even met de Thuiszorgwinkel.

Uitproberen en advies
In de Thuiszorgwinkel kunt u ook sta-op-fauteuils, scootmobielen en moderne zorgbedden bekijken en uitproberen. Deze zijn vaak uit voorraad leverbaar. Ook deze hulpmiddelen kunnen we bij u thuis bezorgen. Wilt u advies op maat? Maakt u dan een afspraak. Wij zorgen er dan voor dat er een bewegingstechnoloog voor u klaar staat. Zo krijgt u persoonlijk advies over de beste zit- en lighouding en het op maat maken van bijvoorbeeld een sta-op-fauteuil. Wij zijn onder andere dealer van FitForm en De Toekomst waardoor u de keuze heeft uit de beste sta-op-fauteuils.

Vergoeding
Uw zorgverzekering vergoedt bijna alle hulpmiddelen die u in geval van revalidatie of ziekte nodig heeft. Wij regelen het declareren bij uw zorgverzekeraar, daar heeft u dus geen omkijken naar. Krukken en rollators kunnen wij niet declareren. Deze kunt u wel bij ons huren of kopen en als u in het bezit bent van een Zorgwaard Pluspas maakt u zelfs gratis gebruik van loophulpmiddelen.

Thuiszorgwinkel is wijksteunpunt
De Zorgwaard Thuiszorgwinkel is ook een wijksteunpunt. Iedere  woensdag van 13.30 tot 15.30 uur zit de wijkverpleegkundige klaar in de Thuiszorgwinkel om uw zorgvragen te beantwoorden. Wilt u ook uw bloeddruk laten meten? Dat kan iedere eerste woensdag van de maand tussen 13.30 en 15.30 uur. Dit is kosteloos.

Winkel bezoeken of artikelen bestellen
U vindt de Zorgwaard Thuiszorgwinkel aan de Oost-Voorstraat 47 in Oud-Beijerland. Via de website van Van der Mark bestelt u eenvoudig zorgmiddelen en verpleegartikelen. 

Openingstijden Thuiszorgwinkel
Zorgwaard Thuiszorgwinkel
Oost-Voorstraat 47
3262 JG Oud-Beijerland
0186 - 685 816
Open: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag 10.00 tot 13.00 uur. Op maandag is de Thuiszorgwinkel gesloten.

Zorgwaard heeft ook uitleenpunten in Puttershoek en Strijen. Deze hebben een beperkter assortiment.