Speciaal voor:

 • Verzorgenden
 • Helpenden
 • Verpleegkundigen
 • Huishoudelijk medewerkers
 • BBL-leerlingen

Keuze uit twee data:

 • Dinsdag 19 november in Oud-Beijerland
 • Dinsdag 26 november in Puttershoek

Zorgwaard geeft een rondje!

Werk je in de zorg en wil je wel eens wat anders? Ben je BBL-leerling? Of zoek je werk als huishoudelijk medewerker? Kom dan naar het Rondje van Zorgwaard. Je krijgt een kijkje achter de schermen en gaat letterlijk rondkijken in onze organisatie. Een unieke kans om kennis te maken met de zorgzaamste werkgever van de Hoeksche Waard! En natuurlijk zorgen we voor een lekker hapje en drankje, want dat hoort zo als je een rondje geeft.

Direct aanmelden
Aanmelden is niet meer mogelijk.

Ultieme Zorgwaard-ervaring

We houden het Rondje van Zorgwaard op dinsdag 19 november in Oud-Beijerland en op dinsdag 26 november in Puttershoek. Vanaf 17.30 uur zetten we ons beste beentje voor om je de ultieme Zorgwaard-ervaring te geven. We starten met een leuke, afwisselende presentatie (met de hele groep). Daarna krijg je een rondleiding (in kleinere groepen).

Dat werkt zo. Heb je interesse om verpleegkundige te worden bij Zorgwaard? Dan krijg je een ‘Rondje van de Verpleegkundige’. Een enthousiaste verpleegkundige vertelt je alles wat je graag wilt weten over deze functie, beantwoordt je vragen en geeft je een rondleiding. Voor iedere functie is er een passende rondleiding. We delen je in op basis van jouw interesse.

We hebben de volgende ‘Rondjes’: Verzorgende & Helpende, Verpleegkundige, Huishoudelijk medewerker en BBL-leerlingen. Tijdens de presentatie en de rondleiding kun je meteen al je vragen stellen.

Direct aanmelden
Aanmelden is niet meer mogelijk.

Programma

17.00-17.30 uur: inloop

17.30-18.30 uur: terwijl je geniet van een lekker hapje en drankje, schotelen we je een leuke presentatie voor met veel filmpjes en uitleg.

18.30-19.30 uur: de groep splitst zich op in kleinere groepjes en je volgt een ‘Rondje’ dat bij jouw interesse past.

19.30-20.00 uur: drankje ter afsluiting en napraten. Ook met onze vitaliteitscoach. Bij hem kun je terecht voor tips en advies over werkplezier en vitaliteit in je werk. Natuurlijk zitten ook onze P&O-adviseurs voor je klaar. Misschien wel om meteen een volgend gesprek met je in te plannen.

Direct aanmelden
Aanmelden is niet meer mogelijk.

Ja, ik kom naar het Rondje van Zorgwaard!

Kies jouw datum!

 • Klik op de button ‘aanmelden’
 • Kies jouw datum: 19 november in Oud-Beijerland (locatie Rembrandt) of 26 november in Puttershoek (locatie ’t Huys te Hoecke)
 • Vul het formulier in en laat weten in welke functie je interesse hebt. Op basis hiervan reserveren wij een plekje in het juiste ‘Rondje’ voor je.
 • Aanmelden kan tot en met 11 november
 • Na je aanmelding krijg je binnen 3 werkdagen een bevestiging per e-mail
 • Heb je vragen over het Rondje van Zorgwaard? Bel dan met Sandra Braanker of André Ronner op 078 676 34 00.
Direct aanmelden
Aanmelden is niet meer mogelijk.

Wie is Zorgwaard?

Zorgwaard heeft in de Hoeksche Waard diverse vacatures voor verzorgenden, helpenden, verpleegkundigen en huishoudelijk medewerkers. Ook zijn er opleidingsmogelijkheden voor iedereen die graag in de zorg aan de slag zou willen, maar nog niet de juiste diploma’s heeft. Klik hier voor ons uitgebreide vacatureaanbod of de opleidingsmogelijkheden. Uiteraard gaan we hier uitgebreid op in tijdens het Rondje van Zorgwaard.

Zorgwaard is een protestants-christelijke organisatie en werkt voor iedereen in de Hoeksche Waard die hulp of ondersteuning nodig heeft op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Met kleinschalige en zelfstandige teams bieden wij diverse vormen van zorg aan diverse doelgroepen. Dit varieert van het uitlenen van medische hulpmiddelen en huishoudelijke ondersteuning tot dagbesteding en langdurige zorg in de wijk, bij de mensen thuis, of op een van onze tien sfeervolle locaties.

De organisatie bestaat in totaal uit meer dan 1.300 medewerkers en 1.000 vrijwilligers. Zij zíjn Zorgwaard, dus het is niet alleen belangrijk dat er voor cliënten gezorgd wordt, maar ook voor elkaar. Daarom besteden we veel aandacht aan goede arbeidsomstandigheden, prettige werkverhoudingen, opleiding en ontwikkeling. Zo biedt Zorgwaard onder andere een vitaliteitscoach, een sportregeling, een pc-/tablet plan, een fietsenplan, een toneelgroep en een budgetcoach.