Stage bij Zorgwaard

Stageplaatsen voor opleidingen binnen zorg en welzijn

Voor de opleidingen in de zorg en welzijn zoals helpende zorg en welzijn, verzorgende IG, medewerker maatschappelijke zorg 3, medewerker maatschappelijke zorg 4 (specifieke doelgroepen), mbo-verpleegkundige en hbo-verpleegkundige worden de stageplaatsen in principe opgevuld door stagiaires van het Albeda College, Da Vinci College, Zadkine, het Hoornbeeck College en de Hogeschool Rotterdam.
Met deze scholen maken wij jaarlijks afspraken over de invulling van de stageplaatsen. Leerlingen van deze scholen kunnen bij het BPV-bureau van hun school aangeven graag in Zorgwaard hun stage te willen volgen.

Stageplaatsen binnen overige diensten

Naast stageplaatsen in de zorg biedt Zorgwaard ook stageplaatsen in de facilitaire dienst en in de economisch – administratieve dienst. Hierbij kun je denken aan opleidingen als facilitair medewerker, kok, ICT-medewerker, secretaresse, financieel-administratief medewerker.

Binnen de paramedische dienst worden bij de afdeling fysiotherapie, ergotherapie en logopedie stageplaatsen aangeboden.

Enthousiast geworden?

Ben je op zoek naar een stageplaats voor één van deze opleidingen, neem dan gerust contact op met onze stagecoördinator  Michelle Weijerse  (m.weijerse@zorg-waard.nl , 078-6763400) . Zij kan je meer vertellen over de beschikbaarheid van de plaatsen.

Maatschappelijke stage

Leerlingen van het voortgezet onderwijs die op zoek zijn naar een stageplaats voor hun maatschappelijke stage zijn ook van harte welkom. Hoe je in aanmerking kunt komen voor deze stageplaats wordt verder beschreven onder het kopje “maatschappelijke stage”.