Ga Terug

Robotica - literair diner voor volwassenen

22 oktober 2017

Altijd al willen weten hoe een robot zich voelt? En heerlijk eten?

Wanneer: 9 november 201, van 18:00 tot 22:00, 't Huys te Hoecke Puttershoek

Kosten: € 27,50, voor niet leden bibliotheek € 32,50

Hoe voelt het om als robot te functioneren? Kan een mens worden aangestuurd als robot? Wat gaan robots betekenen voor onze toekomst? Ontdek en discussieer mee tijdens het literair diner van de Bibliotheek Hoeksche Waard. 

Nederland Leest is een initiatief van de stg. Propaganda van het Nederlandse boek en zij brengen tijdens de maand november een boek uit met het thema Robotica. Speciaal voor Nederland Leest 2017 gaat Ronald Giphart in samenwerking met het Meertens Instituut een groot experiment aan: kun je met een robot een literair verhaal schrijven? Als het schrijfexperiment lukt, wordt het verhaal toegevoegd aan de editie van ‘Ik, robot’, het boek dat Iedere bezoeker van het diner mee naar huis krijgt

Bijzonder is de samenwerking met 'tHuys te Hoecke in Puttershoek waar het diner zal plaatsvinden. Zij verzorgen, voor het eerst deze keer, het 3 gangendiner. De medewerkers van de bibliotheek zorgen voor de activiteiten tussen de gangen door. 

Dresscode: zilver! (niet verplicht) De kosten zijn exclusief de drankjes. Adres restaurant 't Huys te Hoecke, Zomerplein 15 in Puttershoek.

Aanmelden kan via de website van Bibliotheek Hoeksche Waard of bij een van de bibliotheken in de Hoeksche Waard.