Diensten in huis

Receptie 

Op de grotere locaties zijn gastvrouwen aanwezig, u kunt bij hen terecht voor alle informatie.

Kapsalon

In de kapsalon (aanwezig op locaties Rembrandt, ’t Huys te Hoecke, Immanuël en Hoge Weide) kunt u terecht voor wassen, knippen, watergolven, permanent, haarversteviging etc. U moet wel van tevoren een afspraak maken via de receptie.

Winkels

Op de locatie ’t Huys te Hoecke is een giftshop aanwezig.  

Restaurants

Het restaurant is een ontmoetingsplaats bij uitstek en hier worden door onze koks een prima maaltijd bereid. In ’t Huys te Hoecke is het restaurant van maandag t/m vrijdag geopend, in De Hoge Weide op donderdag. In Immanuel (Weegje 3, ’s Gravendeel) is restaurant Nonna gevestigd, geopend van dinsdag t/m zondag (maandag evt. op afspraak). Aan het Koninginneplein 2-4 in Oud-Beijerland is restaurant de Gravin gevestigd, dagelijks geopend van 10.00 – 21.00 uur. In locatie Rembrandt is het sfeervolle restaurant Van Rijn de gehele week geopend. 

Linnenverzorging

 Zorgwaard biedt u de mogelijkheid om uw wasgoed in de wasserij (Synergie Health) te laten wassen. Bij opname kunt u uw voorkeur aangeven. We  streven ernaar uw kleding zo goed mogelijk te laten verzorgen volgens de met u gemaakte afspraken. Voor clienten van de groepswoningen psychogeriatrie bestaat de mogelijkheid de was te laten verzorgen in de eigen woning. Voor tarieven zie http://www.zorg-waard.nl/klanten/tarieven/

Rolstoelbussen

Zorgwaard heeft  twee bussen die geschikt zijn voor maximaal acht passagiers en een chauffeur. Beide bussen zijn met name in gebruik voor de dagbehandeling, echter wanneer deze niet nodig zijn voor de dagbehandeling kunnen ze gebruikt worden voor uitstapjes.

Internet

Vraagt u gerust naar de mogelijkheden om van het internet gebruik te maken.

Technische dienst

Technische mankementen in de kamer kan men doorgeven aan de receptie. Het repareren van mankementen aan de eigendommen van cliënten behoort niet tot de taak van de technische dienst. De elektrische apparatuur moet aan de veiligheidsnormen voldoen.

Activiteiten

Op alle locaties worden activiteiten georganiseerd. Wekelijks is er een gevarieerd aanbod; deze worden per locatie bekend gemaakt.