Dagbesteding / dagbehandeling

Dagbesteding van Zorgwaard biedt verzorging, behandeling en begeleiding aan cliënten die daarvoor een indicatie hebben. De cliënten komen één- tot vijfmaal per week naar één van onze locaties waar dagbesteding is: in Strijen, ’s Gravendeel, Puttershoek en Oud-Beijerland.

Voor wie?

Dagbesteding is voor cliënten die een geestelijke- en soms ook lichamelijke achteruitgang vertonen. Wanneer een cliënt ook therapeutische behandeling in zijn of haar indicatie heeft,  kan naast de dagbesteding ook gebruik worden gemaakt van (para)medische zorg, zoals fysiotherapie, ergotherapie, logopedie of psychologie. Dagehandeling bieden wij aan in onze locaties in Puttershoek en Oud-Beijerland. 

Indicatie

U kunt een indicatie aanvragen via het gemeentelijke WMO-loket. Heeft u hier vragen over of hulp bij nodig? Neemt u dan contact op met onze zorg– en dienstbemiddelaars: 078-6763400.

Wat kunt u verwachten?

Voor veel mensen is de dagbesteding een uitje. Cliënten ontmoeten er nieuwe mensen, gelijkgestemden op vele vlakken, zij vinden vaak een luisterend oor en gezelschap bij elkaar. Elke dag op de dagbesteding is anders, omdat we een gevarieerd programma aanbieden. De groepen bestaan uit ongeveer zeven cliënten. Zorgwaard regelt het vervoer van en naar huis. 

Meer informatie?

Wilt u weten of u voor de dagbesteding/-behandeling in aanmerking komt? Neemt u dan contact op met onze zorg– en dienstbemiddelaars: Lenie Smits, Marian Hoekman en Liesbeth Stans, bereikbaar via telefoonnummer 078-6763400 of e-mail zorgendienstbemiddeling@zorg-waard.nl