Ga terug

Vrijwilligers met feeling voor techniek

13 september 2021

De SPHW (Stichting Personenalarmering Hoeksche Waard) zoekt vrijwilligers die feeling met techniek hebben. De SPHW is een samenwerking tussen Zorgwaard, Alerimus en Heemzicht.

Wat doen wij?

Wat doen wij? Met de alarmzender van SPHW kan er dag en nacht contact gelegd worden met de alarmcentrale. Die schakelt indien nodig contactpersonen in of zorgt dat er professionele hulp komt. Hierdoor kan de klant met een veilig gevoel blijven wonen in de eigen omgeving, want met één druk op de knop is de klant verzekerd van hulp.

Wat doen onze vrijwilligers?

Wat doen onze vrijwilligers? Zij plaatsen en verwijderen het alarmkastje bij de klant. En bezoeken hen in geval van een storing. De SPHW werkt met een digitale toegang. Als vrijwilliger verwijder je de digitale sloten bij de klant. Hiervoor krijg je een training. Ook vervang je de batterij die in de sloten zit.

Lijkt het je leuk om ons hiermee te helpen? Je mag altijd is meelopen met één van onze vrijwilligers om te kijken of het bij je past. De cliënten zijn dankbaar voor de hulp die ze krijgen van onze vrijwilligers.

Locatie:              Buitensluis, Bernhardstraat 25 in Numansdorp
Dag:                    in overleg/ oproepbaar
Tijdstip:              in overleg