Arrangementen

Als u in of nabij Rembrandt, het nieuwe woonzorgcomplex in Oud-Beijerland, woont willen wij u graag in de gelegenheid stellen, gebruik te maken van de faciliteiten en services die wij op deze locatie aanbieden. Zo kunt u kiezen voor het ‘Nabij volledig arrangement’. Uw dagelijkse maaltijden worden dan volledig voor u verzorgd en u krijgt korting op een groot deel van de producten in het restaurant. Mocht er iets met u gebeuren dan is door het alarmeringssysteem ons personeel snel bij u aanwezig; een veilig gevoel. Ook kunt u meedoen met de diverse leuke activiteiten, die door Zorgwaard worden georganiseerd. En u ontvangt wekelijks een huurlinnenpakket. Wel zo gezellig en gemakkelijk voor u!

Uiteraard is het ook mogelijk om onderdelen van dit arrangement los af te nemen. Alle mogelijkheden en tarieven staan vermeld in de folder Nabij, arrangementen en services.

Diensten voor clienten op alle locaties 

Indien gewenst kunnen wij, naast de gebruikelijke zorg- en dienstverlening, extra diensten aanbieden.

Diensten en tarieven voor cliënten die bij Zorgwaard verblijven

Begeleiding bij activiteiten: Zorgwaard organiseert allerlei activiteiten binnen én buiten de deur waaraan u kunt deelnemen. Maar wij kunnen ons voorstellen dat er ook af en toe behoefte is aan iets extra’s of iets anders. Dan kan dit uiteraard. Begeleiding hierbij (dus niet de activiteiten die al georganiseerd worden door Zorgwaard) kost €18,55 per uur.

Rolstoelbussen: € 0,58 per kilometer, exclusief tolkosten, parkeerkosten of kosten voor veerpont. Reserveringen via Rembrandt, 085-7829500.

Ruimteverhuur: huur voor (familie)bijeenkomsten.

  • Rembrandt: zaal Marten of Opjen € 12,60/uur, Marten en Opjen € 21,80/ uur, dagbesteding  € 13,00/uur, vergaderruimte € 8,20/uur. 
  • Hoge Weide, recreatiezaal: € 21,80/uur; vergaderkamer: €10,90/uur. 
  • ‘t Huys te Hoecke, één deel van activiteitenruimte: €12,60/uur; gehele ruimte € 21,80/uur. Restaurant (buiten openingstijden): €19,70/uur. Leslokaal:  €12,60/uur. 
  • Immanuël: Driesprong €12,60/uur. 

Tarieven voor catering en bediening op basis van offerte.

Schoonmaak: huishoudelijke zorg € 19,60/uur. Shamponeren vloerbedekking 1-kamer appartement € 74,30, 2-kamer appartement € 113,35. Wassen gordijnen en vitrage € 1,35 – € 3,10/m2.

Klusjes door technische dienst: uurtarief is € 24,70.

Wassen kleding: de wasverzorging is uitbesteed aan Synergy Health. De kosten van de persoonsgebonden was en het merken van de kleding worden rechtstreeks door Synergy in rekening gebracht bij de cliënt.  De waskosten van ter beschikking gesteld huurlinnen (zoals lakens en handdoeken) zijn voor rekening van Zorgwaard.

Bij hogere kosten die het gevolg zijn van een ziekte of aandoening kan een verzoek ingediend worden voor teruggave.

In de groepswoningen in Hoge Weide, Gravin Sophie, ‘t Huys te Hoecke, Korenschoof, Rembrandt, Bliekenhof, Dorpzigt, Poorthuis en Immanuël wordt de kleding, indien gewenst, in de woning gewassen. Tarief: € 61,85 per maand.

Tarieven voor cliënten die niet bij Zorgwaard verblijven

Huishoudelijke hulp en organiseren huishouden: € 25,10 per uur.

Persoonlijke verzorging: € 51,41 per uur.

Verpleging: € 76,10 per uur.

Zorgwaard Pluspas: €18,95 per jaar, bij automatische incasso €17,95. Meer informatie onder de knop Pluspas op deze website.