Thuiszorgwinkel

De Zorgwaard Thuiszorgwinkel is hét adres voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen en verpleegartikelen. Wij doen dit in samenwerking met Van der Mark Zorghulpmiddelen. U kunt producten lenen of kopen. Bijna alle hulpmiddelen die u in geval van revalidatie of ziekte nodig heeft worden vergoed door uw zorgverzekering. De Zorgwaard thuiszorgwinkel/ Van der Mark declareert deze hulpmiddelen bij uw zorgverzekeraar, daar heeft u dus geen omkijken naar. Een uitzondering hierop zijn krukken en rollators. Deze kunt u wel bij ons huren of kopen en als u in het bezit bent van een Zorgwaard Pluspas kunt u zelfs gratis gebruik maken van loophulpmiddelen. Voor kleine hulpmiddelen kunt u altijd binnenstappen bij één van onze uitleenpunten of de thuiszorgwinkel. Grotere hulpmiddelen zoals zorgbedden en matrassen leveren we bij u thuis af. Twijfelt u of het hulpmiddel voorradig is en of u het op kunt komen halen? Neemt u dan gerust contact met ons op! Telefoonnummer: 0186-685816.

Sta-op fauteuils, scootmobiels en moderne zorgbedden kunt u bij ons bekijken en uitproberen. Deze zijn vaak uit voorraad leverbaar. Als u bijvoorbeeld interesse heeft in een sta-op fauteuil kunt u voor advies op maat het beste een afspraak maken. U wordt dan door een bewegingstechnoloog geholpen die verstand heeft van zit- en lighouding en u van alles kan vertellen over het op maat maken van een sta-op fauteuil. Wij zijn onder andere dealer van FitForm en De Toekomst waardoor u de keuze heeft uit de beste sta-op fauteuils. Ook deze hulpmiddelen kunnen bij u thuis afgeleverd worden. 

U vindt de thuiszorgwinkel aan de Oost-Voorstraat 47, 3262 JG Oud-Beijerland.

Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag  t/m vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 13.00 uur

Webshop

Bezoek de webshop van Van der Mark om online zorgmiddelen en verpleegartikelen te bestellen: www.vandermarkzorghulpmiddelen.nl

Wijksteunpunt en bloeddrukmeten

Met uw zorgvragen kunt u  iedere  woensdag van 13.30 tot 15.30 uur terecht bij de wijkverpleegkundige  in het wijksteunpunt dat in de Thuiszorgwinkel gevestigd is. Tevens is er iedere eerste woensdag van de maand tussen 13.30-15.30 uur de mogelijkheid om uw bloeddruk te laten meten.